- 4 Kasım 2025
- 64
- 16
- 3
- 31
- Konu Sahibi kahvelergeldi
Ultrasonda ne zaman görürüm bebeği kızlar tahminen bilgim yok hiç henüz gitmedim doktora
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim peki vajinal ultrason sakıncalı mıdır biraz tedirginim hangisini önerirsiniz5-6 haftalıkken keseyi görürsünüz 6-7 aylıkken kalp atışını duyarsınız
Ben 6 haftalıkken Yaptırmıştım ve gebeliğim boyunca 2 3 defa daha olmuştu ama bir sorun teşkil etmedi zaten doktor bebeğin durumunu tehlikeye atacak birşey yapmaz.Teşekkür ederim peki vajinal ultrason sakıncalı mıdır biraz tedirginim hangisini önerirsiniz
Biraz sabretseniz güzel olur aslında. Sonrasında kanama gördüğünü söyleyenler var. Ben de bir kere yaptırdım hem çok zordu benim için hem de sonrasında idrar yolu enfeksiyonu oldum. Şuan değerlerin düzgün artıp artmadığını takip edebilirsiniz daha çok yeniymişTeşekkür ederim peki vajinal ultrason sakıncalı mıdır biraz tedirginim hangisini önerirsiniz
Teşekkür ederim haklısınızBen 6 haftalıkken Yaptırmıştım ve gebeliğim boyunca 2 3 defa daha olmuştu ama bir sorun teşkil etmedi zaten doktor bebeğin durumunu tehlikeye atacak birşey yapmaz.
Bende karından görünene kadar beklemek istiyorum açıkçası o kaç haftada görünüyorBiraz sabretseniz güzel olur aslında. Sonrasında kanama gördüğünü söyleyenler var. Ben de bir kere yaptırdım hem çok zordu benim için hem de sonrasında idrar yolu enfeksiyonu oldum. Şuan değerlerin düzgün artıp artmadığını takip edebilirsiniz daha çok yeniymiş
Ben beş hafta 3 günlük iken gördüm sanırım. O zaman randevum vardı o zaman gördük. Genellikle 5 hafta içinde görülebiliyorBende karından görünene kadar beklemek istiyorum açıkçası o kaç haftada görünüyor
Bende 1 hafta sonra gitmeyi düşünüyordum nasipse dün 4 haftalık olduk bekliyim en sağlıklısı çok teşekkür ederim yorumunuz içinBen beş hafta 3 günlük iken gördüm sanırım. O zaman randevum vardı o zaman gördük. Genellikle 5 hafta içinde görülebiliyor
Ben 4+2 de nokta kadar keseyi görmüştüm (zayifim ondan da olabilir) 5+2 civarı ilk kalp atışını duydum 9+2 de minik hareketlerini sağlıkla gelsin sizinkide inşallahBende 1 hafta sonra gitmeyi düşünüyordum nasipse dün 4 haftalık olduk bekliyim en sağlıklısı çok teşekkür ederim yorumunuz için![]()
Aa canım gözün aydın beni hatırladın mı diğer hesabımın şifreyi bulamadım yeni telefondan girdim hatırladım seni nasılsın ben P PanikEdoss4+6 keseyi gördük 6+3 kalp atışı duyduk karından![]()
Oyy maşallah annesi bende zayıfım ama görünür mü bilemiyorum 5 hafta olsun bakalım nasipse 6.haftaya girince gidicem heyecanlıyımBen 4+2 de nokta kadar keseyi görmüştüm (zayifim ondan da olabilir) 5+2 civarı ilk kalp atışını duydum 9+2 de minik hareketlerini sağlıkla gelsin sizinkide inşallah
Aynen canım sen yinede garanti olsun bi skntın yoksa 6. Haftada git stres yapmamış olursun hemOyy maşallah annesi bende zayıfım ama görünür mü bilemiyorum 5 hafta olsun bakalım nasipse 6.haftaya girince gidicem heyecanlıyım![]()
Yok canım şükür hafif geçiriyorum değişmez se eğerAynen canım sen yinede garanti olsun bi skntın yoksa 6. Haftada git stres yapmamış olursun hem![]()
Aa gerçekten mi teşekkür ederim canım bende tanıdık bakıyorum benim bilgiler gitti diğer hesapta herşeyi sıfırladım numara değiştim tanımana sevindimKız panik edoş hadi hayırlı olsun seni görüyordum topikte.
Hatırlayamadım biriyle mi karıştırdınızAa canım gözün aydın beni hatırladın mı diğer hesabımın şifreyi bulamadım yeni telefondan girdim hatırladım seni nasılsın ben P PanikEdoss![]()
Yok yok seninle konuşmuştuk birkaç kez konudaHatırlayamadım biriyle mi karıştırdınız![]()
Yaa biz sizinke aynı zamanda hamile kalmıstıkk hatırlıyorumm saglıkla büyüsün insallahhYok yok seninle konuşmuştuk birkaç kez konuda![]()