• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar 4 haftalık gebeyim yardımcı olur musunuz gebeler 🥰

Teşekkür ederim peki vajinal ultrason sakıncalı mıdır biraz tedirginim hangisini önerirsiniz
Biraz sabretseniz güzel olur aslında. Sonrasında kanama gördüğünü söyleyenler var. Ben de bir kere yaptırdım hem çok zordu benim için hem de sonrasında idrar yolu enfeksiyonu oldum. Şuan değerlerin düzgün artıp artmadığını takip edebilirsiniz daha çok yeniymiş

Biraz sabretseniz güzel olur aslında. Sonrasında kanama gördüğünü söyleyenler var. Ben de bir kere yaptırdım hem çok zordu benim için hem de sonrasında idrar yolu enfeksiyonu oldum. Şuan değerlerin düzgün artıp artmadığını takip edebilirsiniz daha çok yeniymiş
Bende karından görünene kadar beklemek istiyorum açıkçası o kaç haftada görünüyor

Bende 1 hafta sonra gitmeyi düşünüyordum nasipse dün 4 haftalık olduk bekliyim en sağlıklısı çok teşekkür ederim yorumunuz için 🥰
Ben 4+2 de nokta kadar keseyi görmüştüm (zayifim ondan da olabilir) 5+2 civarı ilk kalp atışını duydum 9+2 de minik hareketlerini sağlıkla gelsin sizinkide inşallah

Ben 4+2 de nokta kadar keseyi görmüştüm (zayifim ondan da olabilir) 5+2 civarı ilk kalp atışını duydum 9+2 de minik hareketlerini sağlıkla gelsin sizinkide inşallah
Oyy maşallah annesi bende zayıfım ama görünür mü bilemiyorum 5 hafta olsun bakalım nasipse 6.haftaya girince gidicem heyecanlıyım🥰😚

Back
X