- Konu Sahibi kahvelergeldi
Tebrik ederim Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza versin inşallahUltrasonda ne zaman görürüm bebeği kızlar tahminen bilgim yok hiç henüz gitmedim doktora
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrik ederim Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza versin inşallahUltrasonda ne zaman görürüm bebeği kızlar tahminen bilgim yok hiç henüz gitmedim doktora
Öncelikle sağlıkla gelsinUltrasonda ne zaman görürüm bebeği kızlar tahminen bilgim yok hiç henüz gitmedim doktora
Evet canım geçen ay konuştuk seninle sonrası gebe olduğunu öğrendim amin inşallah sen nasılsınYaa biz sizinke aynı zamanda hamile kalmıstıkk hatırlıyorumm saglıkla büyüsün insallahh
Çok teşekkür ederimTebrik ederim Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza versin inşallah![]()
Çok teşekkür ederim benim minikte gösterir inşallah kendini haftaya gidicemÖncelikle sağlıkla gelsin
Bende 5+2 de kese 6+2 de kalp atışı duydum karından . Genel olarak 5-6 hafta içinde kese görülüyor
Beta baktırmış mıydın kaç betayla öğrendin ? Ben 4+4 te 1127 değerle öğrenmişti çarşambaydı sanırım pazartesi gel kesin görelim kese dedi ama bir daha beta baktırmadımÇok teşekkür ederim benim minikte gösterir inşallah kendini haftaya gidicem![]()
Yok canım beta vermedim daha evde test yaptım bekliyorum 1 haftadır strese girmiyim diye kan vermedim bugün regl günümdü işte haftaya baktırırım büyük ihtimalleBeta baktırmış mıydın kaç betayla öğrendin ? Ben 4+4 te 1127 değerle öğrenmişti çarşambaydı sanırım pazartesi gel kesin görelim kese dedi ama bir daha beta baktırmadım
Valla en iyisini yapıyorsun :)Yok canım beta vermedim daha evde test yaptım bekliyorum 1 haftadır strese girmiyim diye kan vermedim bugün regl günümdü işte haftaya baktırırım büyük ihtimalle
Tamam canım yazarım mutlaka senin bebiş nasılValla en iyisini yapıyorsun :)
Güzel sonuçlar al inşallah yaz mutlaka![]()
İyi galiba bakalım , 2 hafta sonra detaylı ultrasonum var onu bekliyorumTamam canım yazarım mutlaka senin bebiş nasıl![]()
Ay sağlıcakla gelsin miniğimiz annesiİyi galiba bakalım , 2 hafta sonra detaylı ultrasonum var onu bekliyorum
Büyüyoruz şükürler olsun
Amin amin hepimizin bebekleri sağlıkla zamanında gelsin inşallahAy sağlıcakla gelsin miniğimiz annesi![]()