kizlar 6 yıllık ilişkim bitti. Uzak iliski 2 saat yol 2 ayda bir bulusuyoruz. bir anda bişey oldu cocuga. Onceki gün kıskancliktan tartıştık biraz kız arkadaşlarıyla aşırı samimi oluyo surekli orda burda resimler falan paylaşıyo bende benimle resmini koymuyosun bu kadar dedim falan bozuştuk biraz. Bide ilgisizlik vardı ondan bahsettik. Sonra düzeldik. seni seviyorum dedik birbirmize iyi geceler askim yarn gorusuruz dedi uyuduk.Öğlen oldu bir mesaj yok. Günaydin askim diye mesaj attim 1 saat gecti cevap yok. bir baktim instagrama foto eklemiş iş yerndeki 3 kiz ve 2 erkek arkadasi masada oturuyolar. Aradm napıyosun dedim çalışıyorum dedi niye mesaj atmadin dönmedin dedim çalışıyorm dedi bende pek oyle gorunmuyo kizlarla foto koymaya vaktin var bana gunaydin demeyemi yok dedim. Bu aramama işini kaçıncı yapışı zaten. Ben ilk uyandığında ilk msj atman gereken benim diyorum. Bi gunaydin de sonra işine bak iş bahane değil derim hep. Bugun de saat olmuş 12 beyefendi kalkmış işe gitmiş milletle çay kahve sigara resimler falan bana msj yok. Herkese vaktin var bana mı yok dedim Butun isim senmisin canım istemedi atmadım atmak zorunda mıyım saydırdı nerdesin şu an dedim markete gidiyorum dedi sonra biri seslendi o kim dedm irem dedi marketemi gidiyosunuz beraber dedim hayir geciyodu sadece hem ne var gidemezmiyiz gitsek nolcak dedi bisey demedim gidebilirsin tabi is arkadasn ne var bunda dedim. ters ters konusuyo noluyo sana bir anda dedim anlamiyomusun dedi en sonunda ben mutlu değilim dedi neden dedim bilmiyorum ben seni farkli sandım iste makyaj yapmaya başladığını görünce falan kiskancligin biter sandım dedi ne kıskançlığı yaptim ya dedim ben foto koymana bisey demedim aramamana mesaj atmamana işi bahane etmene kızdım dedim saydiriyo mutlu değilim olmuyo anlaşamıyoruz seviyomuyum seni bilmiyorum dedi sonra seni seviyorum ama mutlu degilim dedi arkadaslarmin yaninda konusmuyosun somurtuyosun falan dedi 5 tane erkeğin ortasina sokuyosun futbol muhabbeti dönüyo ona bile girmeye çalıştım ofsaytın tanımını yaptım ne diyon ya sen noldu bir gecede sana dedim ayrılalım mutlu degilsin madem dedim oyuncak mıyım ben bi öylesin bi böyle dedim oyuncak olma aklın yokmu gerizekalımısın biraz aklını kullan dedi sensin gerizekalı saygısız dedim küfrettim ayrildim kapattım 15 dk sonra ardı acmadim mesaj atti ayrilmayi bile beceremiyoruz diye beceremeyen sensin mutlu değilim dedin ayrıldık niye ariyosun sevginden bile emin degilsin dedm bu kez seviyorum ama mutlu değilim dedi benim senle evlenmek hayalimdi belki ben gibi degismek doğrusu belki sen gibi kalmak.hayalimdi senle evlenmek oyuzden tekrar tekrar denedim olmuyo problem belkide bende bilmiyorum umarım mutlu etmeyi becerebilirsin kendini dedi. Vicdanmı yapıyorsun ayrılmadikmı niye msj atıyosun arama bidaha dedim vicdan yapmıyorum sen bu sekilde mutluysan ayrilmayalim dedi ben mutlu degilim dememştm herşeye ragmen dedim sen mutlu değilim demedinmi iyi git mutlu ol ozaman bidaha arama dedim kapattim. Sizce niye boyle yapti bu kafayi yiyeceğim. Hem mutlu değilim dedi resmen ayrilmak istedi hemde ayrilinca barismak istiyo sen mutluysan devam edelim diyo? Çok acı çekiyorum şuan ben herseye katlanım bütün ilgiisizliklerine ama bu kadar değil dedim bu kadarına katlanamam. Aptalmisın gerizekalimisın anlamiyomusun ne demek dedim resmen git demek istemiyorum demek bu dedim anlamıyosun ben boyleym diyo git diye yapmıyorum diyo. Güya beni boyle kabul et e getirdi yani. Kız arkadaslarımi seni fazla aramayışımi resimleri vs kabulnet e getirdi.Bende kusura bakma bana gunaydin demeye üşenip de kiz arkadaşlarıyla sabah sabah çay sigara yapıp resim koyanı ustune de boyle hakaretler edeni olduğu gibi kabul edemem dedim. Bana ilgili olsa gene bu kadar takmıycam bu hareketini ama insan uyaninca gunaydin demezmi ya sevdiğine. Sabah uyanmış giyinmiş suslenmiş işe gitmiş kız arkadaşlarıyla bi de erkek arkadasi oturmus kahvalti yapmış çay içmiş sigara falan elinde keyif yapıyo resimler cekiniyo ama bana bi msj yok Günaydın yazmışım dönmüyo adam. Çıldıracgm bendemi problem sizce abarttm mı?