Kızlar acil amh bakar mısınız

Amh düşüklüğüne veya yüksekliğine her doktor önem vermiyor, umarım rahim filminde tüpleriniz de açıktır. Benim amh daha yüksek ama bende de 7 8 folikül çıkıyor ideal bence
Amh yüksekliği ve pcoslu olarak hamile kalmak mümkündür demi 8.53 çıkmıştı değerim geçen ay doktora gittim ultrason da çok sayıda folikül olduğunu gördüm

Amh yüksekliği ve pcoslu olarak hamile kalmak mümkündür demi 8.53 çıkmıştı değerim geçen ay doktora gittim ultrason da çok sayıda folikül olduğunu gördüm

Evet mümkün içinizi ferah tutun, önemli olan yumurtanın çatlaması ki onun için de iğne yapıyorlar veya ilaç veriyorlar gerekirse. Ama kilonuz fazla ile kilo vermek gerekiyor ve sağlıklı bir yaşam tarzına geçmek şart.

geçen ay denedik canım onu da çatlatma iğnesi klomen tedavisi ama gene de sonuç alamadım stresten dolayı mı olmadı tam günleri değerlendiremedim ondan mı bilmiyorum o şekilde de olmadı yani. Kilom yok aslında hep 53 olurum en fazla 54e çıkarım adetlerim düzenli çok fazla hamur işleri tuketen hazır gıda tüketen biri değilim kafaya çok takıyorum bu ay olmadı günleri kaçırdım falan diye üzülüyorum kendimi bı rahat bıraksam olacak gibi geliyo olmamasına en büyük etken stres aslında bir buçuk yıldır bı turlu akışına bırakamadim. O yüzden doktora başvurdum eşim de tedavi istemiyo bana kalsa adetten sonra gene klomen deneyecektim kendi kendine olsun onlar stresli maliyetli diyo. Hayırlısı hakkımız da süreç uzadıkça stresim üzüntüm artiyo ama buna bi dur demem lazım artık. Biraz rahat olmaya çalışacagim yaşım 40 olana kadar adetim devam ettiği sürece yani hamile kalırım inşallah diye telkin ediyorum kendimi bakalım zamanı gelmeyince olmuyo ne yapsan da

kır testi yaptırmanızı önenirim yıllardır zor hamile kalmamın yada tekralayan kayıplarımın nedeni bağışıklıkmış meğer

kır testi yaptırmanızı önenirim yıllardır zor hamile kalmamın yada tekralayan kayıplarımın nedeni bağışıklıkmış meğer
Hamilelik elde edebildiniz mi peki pcos olunca artık hormonlar da yüksek çıkınca ben o zannediyorum sadece sebebi birçok nedeni de olabilir dediğin gibi

katil hücre testi diye de geçiyor tüp bebek tedavi sırasında bağışıklık baskılayıcı ilaç ve serumlar kullanıyor ben bu adetle tedaviye başlıcam hatta bugün adet oldum yarın muayeneye gidicem testimi göstericem

Stres kesinlikle çok önemli. Çok rahat olmak gerekiyor kafada.

Peki eşiniz kendisi sperm testi yaptı mı? Ben aylarca doktora gittim hatta nerdeyse ameliyat olacaktım tüplerimden. Ameliyattan 3 gün önce başka bir doktora gittim ve ameliyat olmaktan vazgeçtim. Meğer ameliyata gerek yokmuş her şey yolundaymış. Sonra o ikinci gittiğim doktor eşimden de test istedi ve eşimin testi kötü çıktı malesef. Meğer erkek eş kaynaklı bir sorun varmış. Şimdi eşim sigarayı bıraktı sağlıklı yaşam tarzına geçmeye çalışıyor, o şekilde ileride tekrar test verecek. Yani demek istediğim biz kadınlar kusuru önce kendimizde arıyoruz ama kadın ve erkek karşılıklı kontrolden geçmeli mutlaka.

Evet canım ama eşim istemiyo testi kötü çıkarsa moralim bozulur o psikolojiyle olacağı varsa da olmaz zaten diyo eşim tedaviye doktora herşeye karşı kendiliğinden olsun diyo. Bende çok stresliyim bu konuda çok üzülüyorum Allah'ım diyorum ben bu annelik duygusundan vazgeçemem ki senin bize verdiğin bir lütuf bu eğer olmayacaksa bu duyguyu kalbim den çıkar diye dua ediyorum artık. Eşim ilişki konusunda da kendini tamamen geri çekmeye başladı isteksiz hâlbuki onu çok zorlamiyorum ama istemedikçe artık ben de annelik bana nasip olmayacak heralde diye o duyguyu elimden aliyo eşim de engel oluyo diye üzülüyorum kendimi nasıl sakinleştirecegimi bu süreçle nasıl bahsedeceğimi şaşırdım ya çok zor gerçekten de. Evet biliyorum en büyük etken stres ama elimde değil Allah yardımcımız olsun ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…