Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kan testinizi aynı yerdemi verdiniz ? eğer aynı yerdeyse sağlıklı bi gebelik değil gibi kimyasala benziyo ama aynı yerde vermediyseniz ilk versiğiniz yerde bir kan daha verin netleşir sonucunuzKızlar 5 gün önce bthcg için kan verdim adetime iki gün vardı sonuç 28 çıktı bugün tekrar kan verdim adetim bugün 3 gün gecikmesi sonucum 36 çıktı hamile miyim yoksa kimyasal gebelik mi böyle bir şey yaşayan var mı
Aynı yerde verdimkan testinizi aynı yerdemi verdiniz ? eğer aynı yerdeyse sağlıklı bi gebelik değil gibi kimyasala benziyo ama aynı yerde vermediyseniz ilk versiğiniz yerde bir kan daha verin netleşir sonucunuz
Peki bu kimyasal gebelik kendiliğinden son buluyor mu doktora gitmeli miyimsağlıklı görünmüyor malesef. kanama başlayabilir
gidin yine de ne olur ne olmaz. zaten doktorlar gerekli yönlendirmeyi yapar. ağrınız, kanamanız var mı?Peki bu kimyasal gebelik kendiliğinden son buluyor mu doktora gitmeli miyim
Hayır hiç bir şey yok ne kasık ağrısı nede kanamagidin yine de ne olur ne olmaz. zaten doktorlar gerekli yönlendirmeyi yapar. ağrınız, kanamanız var mı?
bence bi doktora görünün. doktor tekrar kan alıp bi yorum yaparHayır hiç bir şey yok ne kasık ağrısı nede kanama
yani bence dr a bi görünmelisinizPeki bu kimyasal gebelik kendiliğinden son buluyor mu doktora gitmeli miyim
Kadın doğuma gittim dün kimyasal gibi gözüküyor dedi tekrar kan vermemi istedi bugün için ve hormon testi ikisinde verdim bthcg sonucum 64 çıkmışbence bi doktora görünün. doktor tekrar kan alıp bi yorum yapar
Gittim tekrar kan vermemi istediyani bence dr a bi görünmelisiniz
2 gün önce kaçtıKadın doğuma gittim dün kimyasal gibi gözüküyor dedi tekrar kan vermemi istedi bugün için ve hormon testi ikisinde verdim bthcg sonucum 64 çıkmış
yani 5 günde artan değeriniz çok düşük kimyasal gebelik yada dış gebelik olabilir beta takip edilmeliGittim tekrar kan vermemi istedi