• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar acil bakar mısınız?

blanlala

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2025
71
13
3
24
Adetime 3 gün var. Bugün predictor diye test aldım. Erken gebelik testi. Ama testte 3 tane çizgi çıktı. Böyle çıkan oldu mu ve olduysa hamile miydi? Çizgiler hemen çıktı.

Eklentiler

• 5363.webp
    5363.webp
    92,4 KB · Görüntüleme: 62
  • 5364.webp
    5364.webp
    88,2 KB · Görüntüleme: 56
Adetime 3 gün var. Bugün predictor diye test aldım. Erken gebelik testi. Ama testte 3 tane çizgi çıktı. Böyle çıkan oldu mu ve olduysa hamile miydi? Çizgiler hemen çıktı.
Bende bir ara predictor almıştım 3 tane test aldığım halde 3 ündede 3 çizgi çıkmıştı anlamamıştım o ay hamile değildim ama 2 ay sonra hamile kaldım. Sanırım test bozuk böyle durumlarda şüpheniz varsa başka testle tekrarlayın

Bende bir ara predictor almıştım 3 tane test aldığım halde 3 ündede 3 çizgi çıkmıştı anlamamıştım o ay hamile değildim ama 2 ay sonra hamile kaldım. Sanırım test bozuk böyle durumlarda şüpheniz varsa başka testle tekrarlayın
Şimdi de prodoctor sipariş ettim onu bekliyorum onla da gelince bi de sabah erkenden yapcam

Back
X