Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kapağını açıp yıkarsan silinebiliyor o çizgiler kuruma çizgisi olabiliyorAdetime 3 gün var. Bugün predictor diye test aldım. Erken gebelik testi. Ama testte 3 tane çizgi çıktı. Böyle çıkan oldu mu ve olduysa hamile miydi? Çizgiler hemen çıktı.
Deneyeceğim ama ilk 1 dk da çıkan çizgiler bunlarKapağını açıp yıkarsan silinebiliyor o çizgiler kuruma çizgisi olabiliyor
Bu sefer prodoctor sipariş ettim ama o nasıl sizce biliyor musunuzTest bozuk başka deneyin
Bence biri kuruma cizgisi baska test varsa deneyinAdetime 3 gün var. Bugün predictor diye test aldım. Erken gebelik testi. Ama testte 3 tane çizgi çıktı. Böyle çıkan oldu mu ve olduysa hamile miydi? Çizgiler hemen çıktı.
Yarın deneyeceğimBence biri kuruma cizgisi baska test varsa deneyin
Haber verinnYarın deneyeceğim
Kargo ne zaman gelirse ilk o zaman denicem. Sonra da diğer gün sabah denicemHaber verinn![]()
Bende pozitif çıkmıştı kan verdim negatiftiBu sefer prodoctor sipariş ettim ama o nasıl sizce biliyor musunuz
Ben bu kullandığın ile gebelik öğrenmiştim çok bozuk çıkmıyor aslında ama yine de fabrikasyon şeyler sana da denk gelmiş olabilirDeneyeceğim ama ilk 1 dk da çıkan çizgiler bunlar
Bende bir ara predictor almıştım 3 tane test aldığım halde 3 ündede 3 çizgi çıkmıştı anlamamıştım o ay hamile değildim ama 2 ay sonra hamile kaldım. Sanırım test bozuk böyle durumlarda şüpheniz varsa başka testle tekrarlayınAdetime 3 gün var. Bugün predictor diye test aldım. Erken gebelik testi. Ama testte 3 tane çizgi çıktı. Böyle çıkan oldu mu ve olduysa hamile miydi? Çizgiler hemen çıktı.
Valla 5 tane aldım inşallah doğru sonıç verirBende pozitif çıkmıştı kan verdim negatifti
Şimdi de prodoctor sipariş ettim onu bekliyorum onla da gelince bi de sabah erkenden yapcamBende bir ara predictor almıştım 3 tane test aldığım halde 3 ündede 3 çizgi çıkmıştı anlamamıştım o ay hamile değildim ama 2 ay sonra hamile kaldım. Sanırım test bozuk böyle durumlarda şüpheniz varsa başka testle tekrarlayın
Valla bilmiyprum yaBen bu kullandığın ile gebelik öğrenmiştim çok bozuk çıkmıyor aslında ama yine de fabrikasyon şeyler sana da denk gelmiş olabilir
İnşallah gönlünüzce olur sonucu yazın mutlakaŞimdi de prodoctor sipariş ettim onu bekliyorum onla da gelince bi de sabah erkenden yapcam