- 11 Ekim 2014
- 75
- 23
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de akıntı renkli olmadıkça abdest bozmaz diye biliyorum. alo fetva hattını ara istersen.Çok tşk ederim .. ama dioki kadınkan kan irin akıntı çıkması halinde abdest bozulur..ben son ayıma grdm ve sürekli ıslağım namazda da geliyor çok tereddütte kaldım biken varsa yazın nolur..ne diye yazmam bakmam lazm ?
büyük oğlumda sancı odasında namaz kılmıştım. hemşireler ve hastalar ne yaptığımı başta anlamışlardı. eylül ayıydı tesadüf aldığım gecelik uzun kolluydu ve belki hastanede bebeğe lazım olur diye eşarp almıştım.Kesinlikle devam etmelisin özürlü sayiliyosun hatta dogum sancinla da kilabilirsn canim,dinimiz islam diye site var oraya msj at istersen
29. haftandasın son ayına nasıl giriyorsun ?Çok tşk ederim .. ama dioki kadınkan kan irin akıntı çıkması halinde abdest bozulur..ben son ayıma grdm ve sürekli ıslağım namazda da geliyor çok tereddütte kaldım biken varsa yazın nolur..ne diye yazmam bakmam lazm ?
tamamını oku..Merhaba kızlar bişey soracagim hamilelikte yusuf suresinin kacinci ayetini okumak lazm internete baktimda cok ayet var rica etsem yardimci olabilirmisiniz.
hayır canım namazına devam etmelisin ,bir sitede yazılan bilgileri alıntılıyorum sana ;Merhabalar.. kızlar ben 29 haftalık hamileyim ve namaz kılıyorum fakat son aylarda akıntım cok.. abdest kaçmış olmuyor mu ? Artık kesmem mi lazım ? Acaip derecede muallakta kaldım?kılanlar ne yapıyor cok merak ettim internetten de arastırdım ama bulamadım ?
Tesekkur ederimtamamını oku..