Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
6+3 haftalık gebeyim kesem görünüyor ama bebek hala görünmedi normal mi bu durum doktorum normal olduğunu endişe etmemem gerektiğini söyledi. Böyle bir şey yaşayan var mı daha önce???
Bu arada oglumda bende biraz gec gormustum bebegimi sanirim gec dollenmeyle alakali bebek de gec gozukuyor. Aklina kotu seyler getirme iyi dusun iyi olur bende cok evhamliydim ama cok sukur iki kuzumda cok saglikli dogdular.
Evet insanin elinde degil yinede endiseleniyorsun seni cok iyi anliyorum.Allah a sigin dua et ve kotu sey dusunme. Zamani gelince kalp bebegini gorursun insallah.
Evet insanin elinde degil yinede endiseleniyorsun seni cok iyi anliyorum.Allah a sigin dua et ve kotu sey dusunme. Zamani gelince kalp bebegini gorursun insallah.