- 11 Mayıs 2015
- 9
- 0
- 38
- Konu Sahibi lalesumbulgul
Kızlar erkek arkadaşımla başım dertte ne yapmalıyım n'olur yardım. yeni üye oldum nolur akıl verin çok ihtiyacım var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hangi konuda ama arkadaşım böyle yazıp devamı yorumlardamı yine lütfen şu konuları tam açınKızlar erkek arkadaşımla başım dertte ne yapmalıyım n'olur yardım. yeni üye oldum nolur akıl verin çok ihtiyacım var
anlatayım... ya ben mi çok kıskancım yoksa bu adam mı beni bu hale getirdi anlamıyorum (( face inde bi kızın yorumunu bile beğense deliriyorum...
biz yaklaşık 2 yıldır birlikteyiz... mail ve face şifrelerini bulmuştum geçen yıl girdim ne göreyin erkek arkadaşlarıyla çıplak kadın fotoları göndermeler birbirlerine. arkadaş sitesine üye olmalar. ben de o sitelerden birine üye olup gizli gizli bununla yazıştım. sonra kim olduğumu söyleyince de biliyordum zaten dedi. hep yabancı kadınlara mesaj atmış copy past yapıp. ama cevap veren hiç olmamış. ama ayrıldım ve çok utandı. bir daha asla dedi allem etti kallem etti barıştık. sonra panik atak yaşıyorum her seferinde acaba giriyor mudur diye söz verdi bi daha yapmam hiç yapmadım dedi şifreleri bende ama ya başka e mail aldıysa inanmak istiyorum çok bunalıyorum (
sorun ne canmKızlar erkek arkadaşımla başım dertte ne yapmalıyım n'olur yardım. yeni üye oldum nolur akıl verin çok ihtiyacım var
canım ilk zorlanırsın herkes gibi ama sonra yavaş yavaş unutursun bırakmalısın bence böyle şeylerde affetme olmamalı bir kere yapdımı devamı geliyor kendini hasta etmene değmezartık kalp sıkışmaları yaşamak istemiyorum (( kendi kendimi yiyip bitiriyorum seviyorum ama bi o kadar da gözü dışarda olduğu için nefret ediyorum ondan.. dışarda yemeğe gidiyoruz benden başka her yere bakıyor. söylüyorum sana öyle geliyor diyor. telefonunda yabancı kadın numaraları görüyorum tanımıyorum diyor. hep inkar ediyor napıcam bilmiyorum onunla da olmuyor onsuz da (
anlatayım... ya ben mi çok kıskancım yoksa bu adam mı beni bu hale getirdi anlamıyorum (( face inde bi kızın yorumunu bile beğense deliriyorum...