kızlar acil yardım gebelik hakkında

NeOlurBiSabah

dünyada bensiz bırakmam seniii.... :-D
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2013
2.395
1.341
Cankuşlar bana bş akıl edin. Yunurtlama günüm 20siydi öncesinde sonrasında düzenli ilişkiye girdik. Dün 27sinde gebelik testi yaptım negatifti. Bugün erken gebelik testi yapsam eğer varsa çıkarmı? normal adetime 3 4 gün var. Bugün evlilil yıldönümümüz eğer hamileysem güzel bi süpriz olsun istiyorum. Bi akıl verin?

Benim 4 gun oncesinden silik cizgi cikmaya baslamisti,her gun yaptim gittikce koyulasti.varsa cikabilir ama emin olmadsn esinize soylemeyin.idrarinizin birikmis olmasi ve bol su icmemeniz gerekiyor,hormonun yogunlugunu azaltmamalisin

Kızlar testi yapmadım negatif çizgi görmek istemiyorum:-( bugün böle geçti. Eşime söylemediö ama tereddüttolduğunumu 18 haziran doğumgünü artık varsa bebiş doğumgünü sürprizi olsun:-D

Cankuşlar bana bş akıl edin. Yunurtlama günüm 20siydi öncesinde sonrasında düzenli ilişkiye girdik. Dün 27sinde gebelik testi yaptım negatifti. Bugün erken gebelik testi yapsam eğer varsa çıkarmı? normal adetime 3 4 gün var. Bugün evlilil yıldönümümüz eğer hamileysem güzel bi süpriz olsun istiyorum. Bi akıl verin?
canim bazilarinda cikiyor bazilarinda cikmiyor. Ben adet gununden 9 gun sonra ogrendim umudum olmadigi icin 9. Gune kadar beklemistim 9. Gun yapmama ragmen silikti ayni gun hcg testinde 6027 cikmisti degerim.
rabbim gonlune gore versin insallah.

X