Nöbetcı eczaneden almıştık ya bugün de pazarSilik iki tane çizgi var test bozuk olabilir eczaneye verip yenisini alabilirsiniz bence
Dün mü aldınızNöbetcı eczaneden almıştık ya bugün de pazar
3 gün önce günümü bekliyim dedimDün mü aldınız
Gününüz geçti mi peki3 gün önce günümü bekliyim dedim
Bu ay klomen tedavısıne başladık normalde günüm 3 ü ama tabı günü gününe olan biri de değilimGününüz geçti mi peki
İnşallahTest bozuk gibi en iyisi yarın erkenden alıp yapın inşallah vardır bebeğiniz sizinledir
Benimde böyle adet günüme 3 gün var bekliyorum o yüzden kan için emin olamadım çünküİnşallahya
Valla doktor bana regl olunca gel dedi de inşallah olmam dedim yani sonuçta hamıle kalmak ıcın tedavi uyguluyoruz ya delimi ne ama ne zaman test yapmam doğru artık karar veremiyorum çok sinirlendim testime de yaniiiBenimde böyle adet günüme 3 gün var bekliyorum o yüzden kan için emin olamadım çünkü
Bu testten de almayın en iyisi awok herkeste çizgi çıkarıyor bu şekilde birde aşırı pahalıValla doktor bana regl olunca gel dedi de inşallah olmam dedim yani sonuçta hamıle kalmak ıcın tedavi uyguluyoruz ya delimi ne ama ne zaman test yapmam doğru artık karar veremiyorum çok sinirlendim testime de yaniii
Bende bu testle öğrendim ama sanki bi bozukluk var gibi . Bi kere daha deneyebiliyorsan test alıp dene. Var gibi de duruyor aslında ama yine de bilemedim. Bende de böyle bi sonuç bi kere verdi ama çok çok daha silikti . Ben negatif diye saydım onu ama bi sonraki ay hamile kalmıştım. Belkide erken zamanda diye öyle bi sonuç vermişti bilemiyorumKızlar kafayı yicem bu test markası predictor early sımdı bozuk mu bırsey var mı bilmiyorum anlamadım da neden böyle oldu çok ta pahalı devamlı alıp alıp deneyemiyorum da yani neden böyle oldu
Yok zaten anormal pahalı yani ben anlamadımBu testten de almayın en iyisi awok herkeste çizgi çıkarıyor bu şekilde birde aşırı pahalı
Yaa buradakı herkes ya Awox ya Predictor diyor Awox eczanede yok maalesef hele bı eczane var yakında sadece bebetıme satıyor o derece yanı bende tam net görmeden emın olmadan kan vermek istemiyorumBende bu testle öğrendim ama sanki bi bozukluk var gibi . Bi kere daha deneyebiliyorsan test alıp dene. Var gibi de duruyor aslında ama yine de bilemedim. Bende de böyle bi sonuç bi kere verdi ama çok çok daha silikti . Ben negatif diye saydım onu ama bi sonraki ay hamile kalmıştım. Belkide erken zamanda diye öyle bi sonuç vermişti bilemiyorum
Sen de haklısın canım ya , inan bizde eşimle maaşları alıp gebelik testi alıyorduk ahahah gereksiz pahalı cidden ama dediğim gibi son bir tane daha al regline kaç gün var ? Ya da geçti mi ?Yaa buradakı herkes ya Awox ya Predictor diyor Awox eczanede yok maalesef hele bı eczane var yakında sadece bebetıme satıyor o derece yanı bende tam net görmeden emın olmadan kan vermek istemiyorum
Bugün regl günümSen de haklısın canım ya , inan bizde eşimle maaşları alıp gebelik testi alıyorduk ahahah gereksiz pahalı cidden ama dediğim gibi son bir tane daha al regline kaç gün var ? Ya da geçti mi ?
En yakın zamanda yap hatta bekleyebiliyorsan regli gününü bekle ki kesin sonuç veriyor o zaman
Eğer varsa net çıkar o zaman güvenilir bi testle yaparsanBugün regl günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?