Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canim bilmem oylesine siktim bi sebeb yok birindende sut geliyo hatta cok emzirdigim mememden biomiyorum suan agliyorum sut hormanlari yuksek olunca oyle oluyomus hamileligim yariya indiGöğsünu niye sıkıyorsun canım bazen sıkınca çok oynayınca gelebilir diye düşünüyorum bak ben sabırla bekliyorum sende bekle son 2 gün bata.
7gunum kaldi canimHmm rabbim korusun.. Bat ne zaman senin?
Banada oyle geliyo cok erken ama ikinci gebelik olabilcegi icin bukadar erkenmi geldi diyorum aceba..Prolaktin hormonu hamileyken yükselir de eğer hamileysen hormonun çok erken yükselmesi bence ...hamilelikle alakali değilse prolaktin hormonunu ölçtur
8yasinda cok sene oldu ama ben emzirmeyi biraktim senelerce o sivi geldi sikinca daha onceki hormon testlerimde hersey normaldi 2ay onceki tahlillerimdeEmzirdim yazmışsınız? Ikinci gebelik bebeğiniz var mı yok mu şu an. Varsa ne kadarlık?
Hayirlisiyla ins hamilesinizdir.ama olmamasininda bir hayri vardir.eger progest hormonunuz yuksekse sut salgiliyor olabilirsiniz ki bunun bir sebebide anne olmayi cok istemektir.dr a gidip tahlil yaptirin.bildigim kadariyla yuksekse hap ile tedavi ediliyor.bu hormonun yuksekligi hamile kalmayi engelliyor.anne olmayi israrla degil hayirlisiyla isteyin canim.tedavinizi ihmal etmeyin..hayirli haberler ins..Bende uzun yillar öyle oldum oglumda hep sikinca geliyordu allahim inş hamileyimdir yaa![]()