kizlar acil yardim süt geliyo!!!

Zehna67

sabır ve duâ (küçük meleğim artık benimlesin)
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2016
1.186
768
43
Kizlar eyer hamileysem bu ikinci gebeligim olucak gögsumu sikinca sivi geliyo daha adetime bir hafta var ikinci diye bukadar erken gelirmiki purokoston deyerimmi yuksekki :(

Biri bisey yazsin delirmek uzereyim :(

O dediğin değer ne oluyo? Bende merak ediyorum bu konuyu ewt bilgili arkadaşlar?

Göğsünu niye sıkıyorsun canım bazen sıkınca çok oynayınca gelebilir diye düşünüyorum bak ben sabırla bekliyorum sende bekle son 2 gün bata.

Göğsünu niye sıkıyorsun canım bazen sıkınca çok oynayınca gelebilir diye düşünüyorum bak ben sabırla bekliyorum sende bekle son 2 gün bata.
Yok canim bilmem oylesine siktim bi sebeb yok birindende sut geliyo hatta cok emzirdigim mememden biomiyorum suan agliyorum sut hormanlari yuksek olunca oyle oluyomus hamileligim yariya indi :(

Prolaktin hormonu hamileyken yükselir de eğer hamileysen hormonun çok erken yükselmesi bence ...hamilelikle alakali değilse prolaktin hormonunu ölçtur

Ağlama canım belki hamilesin ondan belki prolaktin hormonu yükseldi ama eğer göğüs ucunu uyarduysan ondan da sıvı gelir .ama gelen süt ise baktır hormona.

Prolaktin hormonu hamileyken yükselir de eğer hamileysen hormonun çok erken yükselmesi bence ...hamilelikle alakali değilse prolaktin hormonunu ölçtur
Banada oyle geliyo cok erken ama ikinci gebelik olabilcegi icin bukadar erkenmi geldi diyorum aceba..

Emzirdim yazmışsınız? Ikinci gebelik bebeğiniz var mı yok mu şu an. Varsa ne kadarlık?

Suyla karisik sari sivi insan bekleyince hamileligi uzuluyor iste engel olamiyorum goz yaslarima :(

Emzirdim yazmışsınız? Ikinci gebelik bebeğiniz var mı yok mu şu an. Varsa ne kadarlık?
8yasinda cok sene oldu ama ben emzirmeyi biraktim senelerce o sivi geldi sikinca daha onceki hormon testlerimde hersey normaldi 2ay onceki tahlillerimde

Keşke dedigin gibi olsa inş hamileyimdir kizlar cok agliyorum suan :(

Benim kuzenin kızı 4 yaşında hala sıkınca süt geliyo.

Bende uzun yillar öyle oldum oglumda hep sikinca geliyordu allahim inş hamileyimdir yaa :(

Bende uzun yillar öyle oldum oglumda hep sikinca geliyordu allahim inş hamileyimdir yaa :KK43:
Hayirlisiyla ins hamilesinizdir.ama olmamasininda bir hayri vardir.eger progest hormonunuz yuksekse sut salgiliyor olabilirsiniz ki bunun bir sebebide anne olmayi cok istemektir.dr a gidip tahlil yaptirin.bildigim kadariyla yuksekse hap ile tedavi ediliyor.bu hormonun yuksekligi hamile kalmayi engelliyor.anne olmayi israrla degil hayirlisiyla isteyin canim.tedavinizi ihmal etmeyin..hayirli haberler ins..

Back
X