kızlar...acil yardım!!!

bourgoin

üyeliçe
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2013
884
191
merhabalar..
genital bolgemı suana kadar sureklı jılet ıle aldim.
bugun gozumu karartip agda+makina+eldiven ile temizledim..
temizledim de alamadım.. hassas yerler kaldı yanı..
agdayla yapamadım, eldıven tutmuyor,makına ıle denedım ve sıkıstırdım etlerımı..
kuafore suan gıdemem, hele bu halde hıc.. zaten bır ay sonra tum vucut ıcın gıdecegım memlekete gıtmeden once.
acıl yardımlarınıza ıhtıyacım var.. napmalıyım.. nasıl almalıyım..hangısı en uygun olur..
canım cok yandı, ne denemelıyım..

Son düzenleme:
önce bepanthen merhem falan sür de acısı geçsin biraz dinlensin
tahriş olmuş etine ağda ya da makine ile müdahale edersen canın daha çok yanar
tavsiyem tabi ki de çekinmeyip kuaföre gidip durumu anlatman, kuaför halledecektir
ama yok kesinlikle gidemem diyorsan ağdayı spatula ile sür, ağda kağıtlarını küçük küçük kes, etini iyice gerip yapıştır çek derim
hassas bölgeler için ağda ile ancak bu yöntemi tavsiye edebiliyorum

önce bepanthen merhem falan sür de acısı geçsin biraz dinlensin
tahriş olmuş etine ağda ya da makine ile müdahale edersen canın daha çok yanar
tavsiyem tabi ki de çekinmeyip kuaföre gidip durumu anlatman, kuaför halledecektir
ama yok kesinlikle gidemem diyorsan ağdayı spatula ile sür, ağda kağıtlarını küçük küçük kes, etini iyice gerip yapıştır çek derim
hassas bölgeler için ağda ile ancak bu yöntemi tavsiye edebiliyorum

sıcak agda kullanamiyorum hazır bantlar var onunla yaptim zaten bugunde
bıyık bölgesi bantını ikiye bölüp yaptım düşünün artık :KK43:

sıcak agda kullanamiyorum hazır bantlar var onunla yaptim zaten bugunde
bıyık bölgesi bantını ikiye bölüp yaptım düşünün artık :KK43:
ayyy onlarla yapılır mııııı kızzz aklını mı kaçırdınn :KK43: onlar çok kötüü
normal sir ağdayı ısıt iyice,erisin,ağda bezi kes küçük boylarda,tüylerin çıkışına dikkat ederek sür ve ters yönde çek bu kadar,tertemiz olur :)

ayyy onlarla yapılır mııııı kızzz aklını mı kaçırdınn :KK43: onlar çok kötüü
normal sir ağdayı ısıt iyice,erisin,ağda bezi kes küçük boylarda,tüylerin çıkışına dikkat ederek sür ve ters yönde çek bu kadar,tertemiz olur :)

kuzum evde sıcak var ama yapamıyorum yapış yapış, beceremiyorum..ergenlıkten berı hazır agda bandiyla aldim hep bacak vs, bu kez de oyle yaptım
korkuyorum ısıtmalıyı yapamamaktan.. püf noktası nedir? ve bahsettıgım bolge dudak bolgesı, fazla hassas

bugüne kadar hep jiletle aldıysanız, tüyleriniz sertleşmiştir diye düşünüyorum
sert tüyleri bu tarz ağda bantları kolay kolay almaz, sadece canınızı acıtır
o bantlar en fazla koldaki bacaktaki daha ince tüyleri alabilir
sıcak ağdayı neden kullanamıyorsunuz
bahsettiğim şekilde kullanımı gayet kolay olacaktır
denemenizi tavsiye ederim

bugüne kadar hep jiletle aldıysanız, tüyleriniz sertleşmiştir diye düşünüyorum
sert tüyleri bu tarz ağda bantları kolay kolay almaz, sadece canınızı acıtır
o bantlar en fazla koldaki bacaktaki daha ince tüyleri alabilir
sıcak ağdayı neden kullanamıyorsunuz
bahsettiğim şekilde kullanımı gayet kolay olacaktır
denemenizi tavsiye ederim

beceremiyorum vallahi, birde en hassas bölge ya..:KK43: hazır bant almasına aldı gayet güzelce ama kıl koklerı kalın oldugundan cok yandı canım

anladım cnm nereden bahsettiğini.çok kolay aslında,ağdayı iyice eritmen lazım böyle su gibi olacak,spatula ile minik minik alıp tüylerin çıkış yönünde sürecek ve minik ağda bantlarını o yönde yapıştırıp,ters yönde çekeceksin,aslında zor ve korkulacak kadar can yakmıyor.canın yanıyorsa pudra sür ilk o yumuşatıyor sonrası daha rahat oluyor
ooyy biz kadınların çektiğine bak ya :KK70: bazen erkek olsaydım diyorum

anladım cnm nereden bahsettiğini.çok kolay aslında,ağdayı iyice eritmen lazım böyle su gibi olacak,spatula ile minik minik alıp tüylerin çıkış yönünde sürecek ve minik ağda bantlarını o yönde yapıştırıp,ters yönde çekeceksin,aslında zor ve korkulacak kadar can yakmıyor.canın yanıyorsa pudra sür ilk o yumuşatıyor sonrası daha rahat oluyor
ooyy biz kadınların çektiğine bak ya :KK70: bazen erkek olsaydım diyorum

keşke kuzumm..memlekete gıdecegım 1 ay sonra gıtmeden evvel ugrayacagım kuafore tum vucut ıcın, bu haldeyken gıtmek ıstemedım..çektıgım cıle nedır boyle saatlerde odadaydım kaldı ev işi şu bu.. :KK43:
yarın deneyecegim bakalım bant agda spatula vs var elımde

bu arada sorayım aklıma gelmışken.. memnun kaldıgınız tuy AZALTICI var mı arkadaşlar yag vs

keşke kuzumm..memlekete gıdecegım 1 ay sonra gıtmeden evvel ugrayacagım kuafore tum vucut ıcın, bu haldeyken gıtmek ıstemedım..çektıgım cıle nedır boyle saatlerde odadaydım kaldı ev işi şu bu.. :KK43:
yarın deneyecegim bakalım bant agda spatula vs var elımde
hadi bakalım kolay gele :KK70:

teşekkur ederim kuzum, ne kadar zaman oldu kullanmaya başlayalı?
bir senedir kullanıyorum
seyrelme oldu hafifçe
baya da inceldi tüyler
sadece ağdadan hemen sonra sürülüyor, gözeneklere girsin diye
bi de sabır istiyor. yani sürekli ağda yapmak lazım, bir kere jiletle aldığım zaman affetmiyor valla, hemen kalınlaşıyor tüyler tekrar :)

bir senedir kullanıyorum
seyrelme oldu hafifçe
baya da inceldi tüyler
sadece ağdadan hemen sonra sürülüyor, gözeneklere girsin diye
bi de sabır istiyor. yani sürekli ağda yapmak lazım, bir kere jiletle aldığım zaman affetmiyor valla, hemen kalınlaşıyor tüyler tekrar :)

aman jilet uzak dursun benden bundan sonra kaktüsü döndüm valla:rolleyes:

arkadaşlar beceremedim..
kıl kökleri çok çok kalın..
sıcak ağda beceremedim
napabilirim Allah aşkına yahu :KK43:

X