- 18 Haziran 2014
- 3.357
- 5.656
Hayirli aksamlar kizlar gecenlerde bi knu acmistim knustgum kisiyi anlatmistim simdii yinelenen knular var sizlere danismak istiyrm onceki yazimi okuyanlar bilir basbasa bulustuk ve acilmadi bana telefonda knusmaya devam ediyoruz bugun knusurken askerlik muhabbeti acildi kasimda askere gidecek kisa donem bana arayacaklarimin icindesin seni birakmam ararim hep ona gore dedi bende ara tabi dedim bu da tabii sen bi eniste bulup senide kaybetmezsek dedii resmen onca imalarin uzerine bunu dedi sinirlendm ben bnde hayat bu kismet belki eniste bulurum belki sende bi yenge bulursun ddm o da hayir bulmaaaa niye buluyosn ben yalnizim ben tekim hep tekim ddi bnde niye bulmayayim bulmamam icin bana bi sebep soyle ddim oda bi sebep hmmmm cok sey bi soru sordun ddi bnde ne cok sey soru cevapla ddm o da oyle pat diye cevaplayamam soyle diyeym benii yalniz birakma bulmaa iste ddii ben tabiii sinir krizi geciyrm dahada cvp vermedm knuyu dgstii hemen o da kacti cevaplamadii agzinda bi kelime cikmadii yaklasik 2 aydir da knusuyrz yanii hem imalar bu imalarin uzerine gittgim zaman knuyu dgsiyo soyleyemiyo napicgmi bilemddm k