Kizlar acil yardim

okuyucuu

Guru
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2014
3.357
5.656
Hayirli aksamlar kizlar gecenlerde bi knu acmistim knustgum kisiyi anlatmistim simdii yinelenen knular var sizlere danismak istiyrm onceki yazimi okuyanlar bilir basbasa bulustuk ve acilmadi bana telefonda knusmaya devam ediyoruz bugun knusurken askerlik muhabbeti acildi kasimda askere gidecek kisa donem bana arayacaklarimin icindesin seni birakmam ararim hep ona gore dedi bende ara tabi dedim bu da tabii sen bi eniste bulup senide kaybetmezsek dedii resmen onca imalarin uzerine bunu dedi sinirlendm ben bnde hayat bu kismet belki eniste bulurum belki sende bi yenge bulursun ddm o da hayir bulmaaaa niye buluyosn ben yalnizim ben tekim hep tekim ddi bnde niye bulmayayim bulmamam icin bana bi sebep soyle ddim oda bi sebep hmmmm cok sey bi soru sordun ddi bnde ne cok sey soru cevapla ddm o da oyle pat diye cevaplayamam soyle diyeym benii yalniz birakma bulmaa iste ddii ben tabiii sinir krizi geciyrm dahada cvp vermedm knuyu dgstii hemen o da kacti cevaplamadii agzinda bi kelime cikmadii yaklasik 2 aydir da knusuyrz yanii hem imalar bu imalarin uzerine gittgim zaman knuyu dgsiyo soyleyemiyo napicgmi bilemddm k

Bari arada bir iki noktalama işareti kullansaydın ayıp olmasın diye :)

Neyse olur arada böyle, çok kafana takma. Demek ki daha açılacak cesareti bulamamış kendinde.
Bir de sen enişte muhabbetine kızmışsın da ben saflığımdan eski sevgilime daha ilişkimizin adını koymadan önce bir konuşma sırasında "ya kardeş olsaydık" gibi bir cümle kurmuştum. Çocuk da tam bana açılacakmış. Sırf o cümlemden dolayı 3 ay ertelemiş :KK70:

Son düzenleme:
Bari arada bir iki noktalama işareti kullansaydın ayıp olmasın diye :)

Neyse olur arada böyle, çok kafana takma. Demek ki daha açılacak cesareti bulamamış kendinde.
Bir de sen enişte muhabbetine kızmışsın da ben saflığımdan eski sevgilime daha ilişkimizin adını koymadan önce "ya kardeş olsaydık" gibi bir cümle kurmuştum. Çocuk da tam bana açılacakmış. Sırf o cümlemden dolayı 3 ay ertelemiş :KK70:
Boyle seylere takiliyolarmi diyosun :)
Asiri sinir oldum bende nedendir bilenmez

Her şey ortadayken mırın kırın edenlere sinir olurum.

Aynennnnn daha uzatmanin anlami nedir ? Ne yapmam lazim sizce su durumda
Şu durumda önünüze bakmanız lazım.
Seviyorsa seviyorum diyecek, demiyorsa insanların aylarını-yıllarını çalmaya kimsenin hakkı yok.
Diyelim ki askere gidip geleyim o zaman adını koyarız diye düşünüyor, onu da söyleyecek.
Ne bu yani neyiniz olduğu belli olmayan adamın asker yolunu mu gözleyeceksiniz:KK12:

25 yasinda bir adam. lafi dolandirmista dolandirmis.
2 ay cok kisa bir süre ama ben askerdeyken eniste bulma laflari da neyin nesi
duygusal anlamda görüstügü bir kizin yanina laftada olsa nasil baska birini yakistirir

hayir gelmez böylelerinden

Şu durumda önünüze bakmanız lazım.
Seviyorsa seviyorum diyecek, demiyorsa insanların aylarını-yıllarını çalmaya kimsenin hakkı yok.
Diyelim ki askere gidip geleyim o zaman adını koyarız diye düşünüyor, onu da söyleyecek.
Ne bu yani neyiniz olduğu belli olmayan adamın asker yolunu mu gözleyeceksiniz:KK12:
Kesinlikle beklememin bi anlami yokki ortada adi konmus bisey yok ama ben bu knuyu nasil acicam bunu onun soylemesi gerekmezmii ?? Ben acik acik dedim. Baska birini bulmamam icin bi sebep varmi dye sordum ? O duzgunce bi cevap vermedi :KK43:

Kesinlikle beklememin bi anlami yokki ortada adi konmus bisey yok ama ben bu knuyu nasil acicam bunu onun soylemesi gerekmezmii ?? Ben acik acik dedim. Baska birini bulmamam icin bi sebep varmi dye sordum ? O duzgunce bi cevap vermedi :KK43:
Yani ya yedekte tutuyor ya da şimdilik bir şey istemiyor, başka açıklaması yok gibi...

25 yasinda bir adam. lafi dolandirmista dolandirmis.
2 ay cok kisa bir süre ama ben askerdeyken eniste bulma laflari da neyin nesi
duygusal anlamda görüstügü bir kizin yanina laftada olsa nasil baska birini yakistirir

hayir gelmez böylelerinden

Kesinlikle dogru bi tarafim boyle diyor.. ama diger tarafimin icin gidiyor niye boyle oldu ? E artik soylesin dye dye kendimi yiyorum :KK43:

X