kızlar acilen bakabilirmisiniz:(

sizce hamilemiyim

• hamılemıyım

OY: 3 100,0%
  • hamıle degılmıyım

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    3

angels1991

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2015
439
139
33
merhaba kızlar 1 sene once dusuk yaptım dusuk yaptıktan sonra adetlerım duzensız olmaya basladı bıgun 20 gun gectı doktora gıttım ılac verdı su son 2 aydırda duzenlıydı yumurtlama gunumu hesapladımbu ay 18 sanırım ılıskıye gırdık yaklasık 23u gıbı beyaz kahverangı akıntılarım olmaya basladı 25ı gıbıde akıntı pembeye dondu bugun ıse cok hafıf kahverengı leke tarzı akıntım var daha adetime 6 gün var erken olma ıhtımalım yok cnku gec olurum erken olmam hiç basıma gelmedı goguslerım sıs 25ınden berıde mıdem bulanmaya basladı böle olupta hamıle oldugunu öğrenen varmı şimdiden tesekkurler ..

ılıskıden 1 hafta sonra pembemsı kanamanmı oldu yanı of bende neden olmadı ya ay kafayı yıyecegımmm sonunda:KK43:
canım 5 gun sonra hafıf akıntıyla karısık kahverengı kanamam oldu 2 gun sonra pembeye dondu suan yıne acık kahverengı:KK43:sılk ama testın yansımasıda olabılır dıye dusunuyorum bellı belırsız yanı

canım 5 gun sonra hafıf akıntıyla karısık kahverengı kanamam oldu 2 gun sonra pembeye dondu suan yıne acık kahverengı:KK43:sılk ama testın yansımasıda olabılır dıye dusunuyorum bellı belırsız yanı
aramızda cok fark var bu durumda sen hamılesındır arkadasım ; benım 7 gun oldu tık yok ne akıntı ne agrı ne sızı hıcbısı

X