Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar adetime 2 gün var gebelik testleri aşırı silik olduğundan kan tahlili yaptırdım. tahlil beta hcg 10.77 sizce durum ne? bilenler yardım bekliyorum çok heycanlıyım görenler yazmadan geçmesin lütfen böyle olan varmıydı?
canım aslında daha yüksek olması gerekiyor .. ancak 10un üzerinde oldugunda gebelik var deniyor. biraz sakin bir şekilde bekle, doktordan randevu al. kese gözükmeden de ümitlenme.. umarım bebişin vardır.
Ederiz birtanem bak 2 gun varmis daha bekle bakalim az sabir bu sure zarfindada agir is yapma ilac kullanma sakin. Yeni yeni tutunmaya calisiyor yavru hayirlisi ile saglikla tutunsun annesine insallah
5 ve üzeri gebelik olduğunu gösteriyor canım ama önemli olan 2 günde bir vereceğin kan tahlilinde değerin de 2 katına çıkması. İnşallah sağlıkla alırsın kucağına.
Kızlar adetime 2 gün var gebelik testleri aşırı silik olduğundan kan tahlili yaptırdım. tahlil beta hcg 10.77 sizce durum ne? bilenler yardım bekliyorum çok heycanlıyım görenler yazmadan geçmesin lütfen böyle olan varmıydı?
YArın tekrar gidicez kan tahliline yarın tam adet günüm inşallah artar Beta hcg değerim ,,ağır kaldırmıyorum bol bol dua ediyorum sizlerde nolur dua edin eşimle İkimiz çok stresliyiz