Kızlar acill Yardımmmmm

AAssYA

Bugün Allah rızası için ne yaptın ?
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Mart 2015
168
102
Kızlar adetime 2 gün var gebelik testleri aşırı silik olduğundan kan tahlili yaptırdım. tahlil beta hcg 10.77 sizce durum ne? bilenler yardım bekliyorum çok heycanlıyım görenler yazmadan geçmesin lütfen böyle olan varmıydı?

canım aslında daha yüksek olması gerekiyor .. ancak 10un üzerinde oldugunda gebelik var deniyor. biraz sakin bir şekilde bekle, doktordan randevu al. kese gözükmeden de ümitlenme.. umarım bebişin vardır.

Canim 5 ve ustu pozitif sayiliyor sen 2 gun sonra tekrar baktir deger 2 kat artimissa ozaman saglikli oluo

Canim 5 ve ustu pozitif sayiliyor sen 2 gun sonra tekrar baktir deger 2 kat artimissa ozaman saglikli oluo

Yorumu görünce ağlayasım geldi sevinsek tam sevinemiyoruz buruk bi sevinç eşimle ikimiz ne olur dua edin bana :KK43:

Yorumu görünce ağlayasım geldi sevinsek tam sevinemiyoruz buruk bi sevinç eşimle ikimiz ne olur dua edin bana :KK43:

Ederiz birtanem bak 2 gun varmis daha bekle bakalim az sabir bu sure zarfindada agir is yapma ilac kullanma sakin.
Yeni yeni tutunmaya calisiyor yavru hayirlisi ile saglikla tutunsun annesine insallah

5 ve üzeri gebelik olduğunu gösteriyor canım ama önemli olan 2 günde bir vereceğin kan tahlilinde değerin de 2 katına çıkması. İnşallah sağlıkla alırsın kucağına.

Kızlar adetime 2 gün var gebelik testleri aşırı silik olduğundan kan tahlili yaptırdım. tahlil beta hcg 10.77 sizce durum ne? bilenler yardım bekliyorum çok heycanlıyım görenler yazmadan geçmesin lütfen böyle olan varmıydı?
Canım bir gün sonra tekrar ver 2 katına çıkmışsa kesede görünür inşAllah hakkınızda hayırlısı :nazar::nazar: Dikket et ağır kaldırma sakın !!

Canım bir gün sonra tekrar ver 2 katına çıkmışsa kesede görünür inşAllah hakkınızda hayırlısı :nazar::nazar: Dikket et ağır kaldırma sakın !!

YArın tekrar gidicez kan tahliline yarın tam adet günüm inşallah artar Beta hcg değerim ,,ağır kaldırmıyorum bol bol dua ediyorum sizlerde nolur dua edin eşimle İkimiz çok stresliyiz :KK43:

kızlar kanamam oldu bebek düştümü bilmiyorum..eşim sonuç almaya gitti çok üzgünüm ne olur dua edin bana çok kötü hissediyorum ..

10.77 den 6.6 ya düştü değerlerim...bebek tutunamadımı? 6.6 düşene kadar tahliil yaptırmalımıyım?

X