kızlar acillll bakın acil

ecedrk

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2024
112
21
31
IMG_7690.jpeg

Korunuyorduk demişsiniz. Korunma yönteminizden eminseniz farklı bir test yapın ya da kan verin testte de hata olma payı var

Siz belirti mi yaşadınız korunurken hamile kaldığınızı düşünerek mi test yaptınız onu anlayamadım 😁

Allahım keşke böyle bir şeyi bana yaşatsa korunmamamıza ragmen olmuyor ne güzel ya
Aminnnn 🥹🙏🏽 firesiz olmaz nasip vs de değil illlaki bir fire verilmiştir adete 6 gün varken korunmazken bile test yapılmaz çünkü. Beklenmedik gebelik olsa öncesinde test yapmak kimsenin aklına gelmez ki 😁

Aminnnn 🥹🙏🏽 firesiz olmaz nasip vs de değil illlaki bir fire verilmiştir adete 6 gün varken korunmazken bile test yapılmaz çünkü. Beklenmedik gebelik olsa öncesinde test yapmak kimsenin aklına gelmez ki 😁
yok benim bi haftadır aşırı kasık ağrım var dünde beyaz koyu bi akıntım geldi

Siz belirti mi yaşadınız korunurken hamile kaldığınızı düşünerek mi test yaptınız onu anlayamadım 😁
canım benim bi haftadır ağrılarım var süphelendim sadece dün doktora gittim rahim kalınlasmıs adet olcan heralde dedi ama benim içimde bi his vardı bi kere geri cekilme yaşadık o da sadece bi gün

canım benim bi haftadır ağrılarım var süphelendim sadece dün doktora gittim rahim kalınlasmıs adet olcan heralde dedi ama benim içimde bi his vardı bi kere geri cekilme yaşadık o da sadece bi gün
İşte fire var dedim 😁 hayırlısı olsun 🙏🏽🧿

İşte fire var dedim 😁 hayırlısı olsun 🙏🏽🧿
ne güzel işte kız mutlu ol😍 benim arkadaşımda geri çekilmeyle hamile kaldı 😆 biz aylardır deniyoruz hala tık yok. 🙏🏽😁

X