Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pozitiffff kaçıncı gün yaptınız
6 gün var adetime ama biz korunuyorduk nasıl oldu ben anlamadımPozitiffff kaçıncı gün yaptınız
eczaneden aldım markasına bakamadımkitestte hata yoksa güvenilir bi markaysa pozitif görünüyor
allahım nasıl olurrrrrTebrik ederim hamilesin
şoktayımmVar var
Korunma yönteminiz neydi acaba hap vs kullanmıyorsanız korunmuş sayılmıyor aslında.6 gün var adetime ama biz korunuyorduk nasıl oldu ben anlamadım
Aminnnn firesiz olmaz nasip vs de değil illlaki bir fire verilmiştir adete 6 gün varken korunmazken bile test yapılmaz çünkü. Beklenmedik gebelik olsa öncesinde test yapmak kimsenin aklına gelmez kiAllahım keşke böyle bir şeyi bana yaşatsa korunmamamıza ragmen olmuyor ne güzel ya
prezervatif canım ya bi haftadır aşırı kasık ağrım vardıKorunma yönteminiz neydi acaba hap vs kullanmıyorsanız korunmuş sayılmıyor aslında.
yok benim bi haftadır aşırı kasık ağrım var dünde beyaz koyu bi akıntım geldiAminnnn firesiz olmaz nasip vs de değil illlaki bir fire verilmiştir adete 6 gün varken korunmazken bile test yapılmaz çünkü. Beklenmedik gebelik olsa öncesinde test yapmak kimsenin aklına gelmez ki
Hayırlısı olsun bir kan testi verinyok benim bi haftadır aşırı kasık ağrım var dünde beyaz koyu bi akıntım geldi
hemen doktora gitmem lazım daha dün gittim dedi ki adetin yaklaşmış nasıl oldu bu anlamadımHayırlısı olsun bir kan testi verin
canım benim bi haftadır ağrılarım var süphelendim sadece dün doktora gittim rahim kalınlasmıs adet olcan heralde dedi ama benim içimde bi his vardı bi kere geri cekilme yaşadık o da sadece bi günSiz belirti mi yaşadınız korunurken hamile kaldığınızı düşünerek mi test yaptınız onu anlayamadım
İşte fire var dedim hayırlısı olsuncanım benim bi haftadır ağrılarım var süphelendim sadece dün doktora gittim rahim kalınlasmıs adet olcan heralde dedi ama benim içimde bi his vardı bi kere geri cekilme yaşadık o da sadece bi gün
İşte fire var dedim hayırlısı olsun
ne güzel işte kız mutlu ol benim arkadaşımda geri çekilmeyle hamile kaldı biz aylardır deniyoruz hala tık yok.canım benim bi haftadır ağrılarım var süphelendim sadece dün doktora gittim rahim kalınlasmıs adet olcan heralde dedi ama benim içimde bi his vardı bi kere geri cekilme yaşadık o da sadece bi gün