- 30 Haziran 2013
- 21.169
- 16.765
- Konu Sahibi oglak_kadini
arabanın ön koltuğuna sakız yapıştıı ne yapıcammm
kızlar bı onerısı olan varsa lutfen yazabılır mıııı
kızlar bı onerısı olan varsa lutfen yazabılır mıııı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam canım deneycem bunubuzla geçer diye biliyorum canım. Buz sür kurusun çıkar
geçmiş olsun adremtamam canım deneycem bunu
uff arabamı çok sevıyorum dıyee dıye nazar ettım yaaageçmiş olsun adrem
kendi kendine nazar mı değdirdin halledilir canım sıkma canınıuff arabamı çok sevıyorum dıyee dıye nazar ettım yaaa
şimdi eşim buz kalıbını aldı gitti eşelemeye ıns çıkar yaaaEvet buz işe yarar canım buz sakızı dondurur kolayca çıkarırsın
Çam sakızımı yoksa kısssşimdi eşim buz kalıbını aldı gitti eşelemeye ıns çıkar yaaa
ben kendıme nazar degdırırm zaten sadece kımseye degdırmem daha dogrusu nazar degıl de neyı cok sevsem basına bıse gelırkendi kendine nazar mı değdirdin halledilir canım sıkma canını
az az sev canım eşin becerebilir mi gızben kendıme nazar degdırırm zaten sadece kımseye degdırmem daha dogrusu nazar degıl de neyı cok sevsem basına bıse gelır
falım nanelı koca bız sakız dondurma almıstık cıkarıp kagıdına koydum nasıl olmussa araya gırmıs hem pantolonumu hem koltugu mahvettıÇam sakızımı yoksa kısss
becerır heralde pek bı becerıksızdır amaaz az sev canım eşin becerebilir mi gız
sen gitseydin keşke yakınsabecerır heralde pek bı becerıksızdır ama
Dondurma ha sakızın intikamıfalım nanelı koca bız sakız dondurma almıstık cıkarıp kagıdına koydum nasıl olmussa araya gırmıs hem pantolonumu hem koltugu mahvettı
galıba oyle oldu benı kenara atarsınız haaaa dedı ve yaptı yapacagınıDondurma ha sakızın intikamı
aa benı goturmezzz çalarlar benısen gitseydin keşke yakınsa
hahaahhaha e tabi kızım ya çalarlarsaaa benı goturmezzz çalarlar benı
Bencede biraz öyle olmuş ama çıkat üzülme canımgalıba oyle oldu benı kenara atarsınız haaaa dedı ve yaptı yapacagını