Kizlar adetinin bittigi gun hamile kalan var mi?? Lutfen kalanlar yazabilir mi???

Ben kalmadım ama kalanlar var. Muhtemelen erken yumurtluyorlar o ay ve dölleniyor. Olabilir yani

Ben varım canım hiç belirtim olmadı üç aylık hamileyim hala tık yok çok şükür rahat geçiyor uyku hali halsizlik kasık ağrısı vs hiç bişy yok

Ben varım canım hiç belirtim olmadı üç aylık hamileyim hala tık yok çok şükür rahat geçiyor uyku hali halsizlik kasık ağrısı vs hiç bişy yok

Bende bel agrisi kasik agrisi var canim ama cok erken gibi geliyor daha bu belirtilerin olmasi icin... hamilelik belirtilerinde akinti da oluyormus sanirim..ama yumurtlama gunuyle hamilelik akintisi nasil ayirt edilir bilmiyorum..

Kizlar yumurtlama gunumu hesapladim ama yumurtlama gunumde akinti falan hicbisey olmadi... acaba yumurtlama donemim farklimi... adetten once falan akintim vardi... yumurtlama gunum hesapladigim gun degilde daha once mi oluyor acaba?? Bilgisi olan yardimci olabilirmi lutfen kizlar???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…