kizlar akil verinnnn

nasems

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2015
34
1
35
merhaba kızlar size kısaca derdimi anlatayım ben evlendim ayrıldım 3 yıl sonra yeni biriyle tanıştım onunla bir sene çıktık pislik bir sene sonra bana sen dulsun ben seninle evlenemem ama çok iyi bir insansın evlen yuvani kur dedi ve terk etti beni daha sonra ne aradı ne sordu aradan neredeyse iki ay geçti birisi var şu an hayatımda facebook hesabımda bana sürekli güzel sözler yazan bir çocuk sanırım face'ten beni takip ediyor o serefsiZ çünkü dün çocuğa mesaj atmış selam dostum tanışalım falan gibi şeyler yazmış çocuk tersleyince özür dilerim yanlışlık oldu yazıp konuyu kapatmis sizce amacı nedir beni kıskandı mı bu şekilde devam etmelimiyim amacim donmesi degil sadece canın yanmasıni istiyorum ve baska ne yapmaliyim

Hiç gördünüz mü facetekini ? O da fake olmasın.. olur mu olur !!
Bu arada hiç uğraşmayın.. eğer canının yanmasını istiyorsan bunu en iyi umursamamakla yaparsın.

Bence boyle şeylerle ugrasmayibirak ve önüne bak derim.hayat ondan ibaret değil.resmen duygularinla oynayan birisi için ugrasmana degermi

merhaba kızlar size kısaca derdimi anlatayım ben evlendim ayrıldım 3 yıl sonra yeni biriyle tanıştım onunla bir sene çıktık pislik bir sene sonra bana sen dulsun ben seninle evlenemem ama çok iyi bir insansın evlen yuvani kur dedi ve terk etti beni daha sonra ne aradı ne sordu aradan neredeyse iki ay geçti birisi var şu an hayatımda facebook hesabımda bana sürekli güzel sözler yazan bir çocuk sanırım face'ten beni takip ediyor o serefsiZ çünkü dün çocuğa mesaj atmış selam dostum tanışalım falan gibi şeyler yazmış çocuk tersleyince özür dilerim yanlışlık oldu yazıp konuyu kapatmis sizce amacı nedir beni kıskandı mı bu şekilde devam etmelimiyim amacim donmesi degil sadece canın yanmasıni istiyorum ve baska ne yapmaliyim
Face ten yazıştığın kişiyi tanıyo musun

Böyle bir şey söyleyen bir adamla bence ilerisini düşünmek saçma. Sonuçta önünde uzun bir yol var. Bugün bunu söyleyen yarın neler söyler kim bilir. Çok iyi düşünmen lazım.:stop:

Tanıyorum derken,sevgilimisiniz görüşüyormusunuz.Birlikte dışarı çıkıyor musunz.
doğrusunu söylemek gerekirse çok iyi arkadaşız ama o bizi yanlış anlamış sevgili sandi sanırım o yüzden çocuga yazdığını düşünüyorum yoksa niye yazsinki

doğrusunu söylemek gerekirse çok iyi arkadaşız ama o bizi yanlış anlamış sevgili sandi sanırım o yüzden çocuga yazdığını düşünüyorum yoksa niye yazsinki
Öulesine arkadaş olduğun biri sana faceten niye güzel sözler yazıyor.Diğer konu,seni dul olmakla yaftalayan birinin mi içi yanacak.Veya yansa ne?

sanal sevgili olmazzzzz
Ya anlamadiniz kizlar sanal birsey yok benim bir arkadasim unuversteden bir erkek arkim bana faceden iltifatli sozler yaziyor buda gormus sanirim çocuğu face'ten mesaj atmış ya ben o kadar mı kötü anladım ki hiç kimse hiçbir şey anlamamış

Face'den silseydin engelleseydin ya, bu kadar basit

Hemen iki ayda nasıl kalbiniz izin veriyor başkasıyla konuşmaya madem diğer adam canınızı acıttıysa ben hiç anlamadım sorun bende mi acaba

Hemen iki ayda nasıl kalbiniz izin veriyor başkasıyla konuşmaya madem diğer adam canınızı acıttıysa ben hiç anlamadım sorun bende mi acaba
arkadaşlar tekrar anlatıyorum beni terk eden çocuk benim çok samimi bir erkek arkadaşımın face'de resimlerime yaptığı yorumlardan işgillenip onu sevgilim sandığından ötürü sanırım çocuğa mesaj atmış çocukta bunu tersleyince özür dilerim yanlışlık oldu deyip konuyu kapatmis benim feysim de zaten ekli değil ben kimseyle çıkmıyorum zaten çıkamam aklım ve kalbim hala onda iken bu kadar basit ben anlatamadım ya da yanlış mı anlatıyorum bilmiyorum

X