• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar ameliyat sonrası 2. Ay fotoğraflarım :))

Gercekten cok guzel olmuş çok yakışmıs sana...bişey soracagım senın de burnun onceden kemerliymış, ameliyat sonrası ılk hafta ve ayda kemerın eski yerinde kucuk bi şişlik olmuş muydu sen de, benım bugun 19.gunum kemer olan yerde bı çıkıntı oldu hafif, çok morelim bozuluyor

Son düzenleme:
gerçekten çok güzel olmuşsunuz bende düşünüyorum ama korkuyorum :26:

Cok iyi anlıyorum seni bende cok korkuyordum ama hersey doktorda bitiyor burnum iyileşti ameliyattan bugüne dek ufacık bi acı bile hissetmedim eger düşünüyorsan doktorumu kesınlıkle tavsiye ederim Aysegül YAVUZ bi arastır derim :))

Gercekten cok guzel olmuş çok yakışmıs sana...bişey soracagım senın de burnun onceden kemerliymış, ameliyat sonrası ılk hafta ve ayda kemerın eski yerinde kucuk bi şişlik olmuş muydu sen de, benım bugun 19.gunum kemer olan yerde bı çıkıntı oldu hafif, çok morelim bozuluyor

evet bende de ufak bi çıkıntı vardı ama şişlikler indikçe oda kayboldu bozma morelini seninkide gider :)

$image.webp
Buda başka açıdan :4::nazar:

Back
X