Kontakt Lens Kızlar Aradığım Lensle İlgili, ne olur bi bakıverin

Brrk

Dobarlan bırahma kendini
Pro Üye
Anneler Kulübü
18 Mart 2011
7.443
20.653
Yıllardır lens kullanan biriyim, orta kahve gözlerim var her lensle uyum sağlayamıyorum ama kendimce bulduğum lensler de var işte takdir edersiniz ki.
İş değişikliği yaptım 1 hafta önce, iş yerinde çalışan esmer bir kız var. Herkes gözlerinden bahsediyordu yemekte, dikkatli bakınca bile 2 gün sonra anladım lens olduğunu. Çok kısa kesti konuşmayı sorunca, farketmemden rahatsız oldu herhalde. O kadar orjinal duruyor ki gözünde anlatamam size. Sadece Solotica olduğunu söyledi. Yemyeşil böyle arada bir bal oluyor sanki ışıkla beraber. Adını tonunu bilmiyorum ama nette bi resim buldum buna benzer ne olur yardım edin de bulalım :KK43:

Hidrocor-Mel.jpg

Eklentiler

• hqdefault.jpg
    hqdefault.jpg
    9,9 KB · Görüntüleme: 187
  • hqdefault.jpg
    hqdefault.jpg
    9,9 KB · Görüntüleme: 174
Kızlar bi baksaydınız :KK61:

Solotica Mel ve ocre bal rengi gibi gözüküyo bildiğim kadarıyla. Ama yeşilimsi duruyor demişsin o yüzden büyük ihtimal solotica mel'dir zaten senin yüklediğin resimdeki lens de solotica mel canım.

Solotica Mel ve ocre bal rengi gibi gözüküyo bildiğim kadarıyla. Ama yeşilimsi duruyor demişsin o yüzden büyük ihtimal solotica mel'dir zaten senin yüklediğin resimdeki lens de solotica mel canım.
Çok teşekkür ederim canım bi cevap veren sen oldun, aklımı yicem kızda işten ayrıldı şansıma darlayamadım da

Giallo olabilirmi?
Benim yillardir kullanip cok memnun oldugum bir lens.
İnanilmaz dogal duruyor.
Ama solotica degil iste
Belkide dogruyuda soylememistir herkes gidip almasin diye
Aklima ilk bu lens geldi umarim budur

Eklentiler

• unnamed (13).jpg
    unnamed (13).jpg
    26,8 KB · Görüntüleme: 183
  • unnamed (12).jpg
    unnamed (12).jpg
    3 KB · Görüntüleme: 138
  • unnamed (11).jpg
    unnamed (11).jpg
    3,2 KB · Görüntüleme: 122
Yıllardır lens kullanan biriyim, orta kahve gözlerim var her lensle uyum sağlayamıyorum ama kendimce bulduğum lensler de var işte takdir edersiniz ki.
İş değişikliği yaptım 1 hafta önce, iş yerinde çalışan esmer bir kız var. Herkes gözlerinden bahsediyordu yemekte, dikkatli bakınca bile 2 gün sonra anladım lens olduğunu. Çok kısa kesti konuşmayı sorunca, farketmemden rahatsız oldu herhalde. O kadar orjinal duruyor ki gözünde anlatamam size. Sadece Solotica olduğunu söyledi. Yemyeşil böyle arada bir bal oluyor sanki ışıkla beraber. Adını tonunu bilmiyorum ama nette bi resim buldum buna benzer ne olur yardım edin de bulalım :KK43:

Hidrocor-Mel.jpg
solotica mel hic doğal durmuyor ki belki de arkadasın dediği gibi doğru söylememistir:)Rainbow giallo olabilir:)

X