Bozuk bence hiç böyle olmadı benim ovülasyon değil miEki Görüntüle 3676853 Test mi bozuk acaba
Hayır gebelik testi henüz reglime var ama dün gece yaptım yarım saat içindede bu şekilde olduBozuk bence hiç böyle olmadı benim ovülasyon değil mi
Başka cevap vericek olan yokmuEki Görüntüle 3676853 Test mi bozuk acaba
Teşekkür ederim cevabın için bir kaç güne testi tekrarlıycağımCanım test bozuk sanırım idrarı da fazla damlatmışsın bir de testi yaptıktan sonra 5 dakikada çıkan sonuçlar değerlendiriliyor yarım saat sonra böyle olmasının bir önemi yok tekrarla bence testi belki de Hamilesin
Sabah telrar bir test daha yaptım bakarmıaın ekledim deCanım test bozuk sanırım idrarı da fazla damlatmışsın bir de testi yaptıktan sonra 5 dakikada çıkan sonuçlar değerlendiriliyor yarım saat sonra böyle olmasının bir önemi yok tekrarla bence testi belki de Hamilesin
Canım çok mu damlatıyorsun ? Bu şekilde çıkmaması lazım
Hayır 3.4 damlaydı çok damlattığımı düşünmüyorumCanım çok mu damlatıyorsun ? Bu şekilde çıkmaması lazım
Bu böyle nasıl desem test bozuk gibi gözüküyor tek çizgi ise net olması gerekiyor kaçıncı dakikada çıktı bu şekildeHayır 3.4 damlaydı çok damlattığımı düşünmüyorum
5.10 dkka içinde bu şekilde olduBu böyle nasıl desem test bozuk gibi gözüküyor tek çizgi ise net olması gerekiyor kaçıncı dakikada çıktı bu şekilde
İkinci çizgi çıkmamışHayır 3.4 damlaydı çok damlattığımı düşünmüyorum
Evet iki farklı test ekledim onada bakarmısınızİkinci çizgi çıkmamış
Negatif gözüküyor testte5.10 dkka içinde bu şekilde oldu
Teşekkür ederimNegatif gözüküyor testte
En son attığınıza baktım negatif duruyorEvet iki farklı test ekledim onada bakarmısınız
Peki teşekkür ediyorumEn son attığınıza baktım negatif duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?