Kızlar bana bi bakın hele :(

Byn_Maydanoz

Umay Umay
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2015
112
148
Arkadaşlar 5 agustos ta benim sevgilim askere gidecek. yaklaşık 1 bucuk aydır belki de daha uzun süredir bana süpriz yapmaları,yanımda uzun süre durmalarını kaldırdı. Şuan öyle kavgalıyız ki sormayın. Pazara kadar yanına gelmiyorum falan dedi aklınca cezalandırıyo beni. Yardım edin sizce neler oluyor olabilir. Bi erkek neden sevdiginden kaçar :110:

Arkadaşlar 5 agustos ta benim sevgilim askere gidecek. yaklaşık 1 bucuk aydır belki de daha uzun süredir bana süpriz yapmaları,yanımda uzun süre durmalarını kaldırdı. Şuan öyle kavgalıyız ki sormayın. Pazara kadar yanına gelmiyorum falan dedi aklınca cezalandırıyo beni. Yardım edin sizce neler oluyor olabilir. Bi erkek neden sevdiginden kaçar :110:

Her ay süpriz yapan erkek var mı ya :KK14::KK14:

kıskandım şuan :KK53:

Uzun süre sizden de, ailesinden de, sosyal çevresinden de ayrı kalacak. Her erkek askere gittiği için bize doğal bir durum gibi geliyor ama, bu çok ağır bir travma aslında. Hiç kolay değil. Belki bunlardan ve sizden uzak kalacağı için, unutulacağım, daha az değer göreceğim, oraya alışamayacağım psikolojisine girdi, o yüzden hassaslaştı. Daha çok ilgiye de ihtiyacı olabilir bu yüzden. İşin iç yüzünü anlayana kadar anlayışlı ve yumuşak yaklaşın bence, trip yapmayın, aksine sizinle konuşabileceğini, dertleşebileceğini hissettirin.

Arkadaşlar benim de sinirim alt üst oldu. Sonuçta herşeye tamam diyorum da buluşmamak saçma yani :KK43: Çok kötü hissediyorum kendimi. Yanıma geleceğine arkadaşlarına gidiyo. yada evde uyuyo artık öle sık arayıp sormuyo zaten :S Dün ayrılalım dedim gıkını çıkarmadı. SAdece gece mesaj atmış sen benim için çok degerlisin. Benim herşeyimsin seni çok seviyorum demiş.

ha hahah cıım ayları bıtmıs normale donmus erkekus boyle ıste bacım bundan sonra hıcbır ıncelık bekleme hep anlayıslı ol yazık askere gıdecek hıc cıtını cıkarma ne derse he tamam askım sen bılırsın de boylece onu mutlu edebılırsın

X