bana göre 2 numara.1.sanki vücut yapınıza uymaz gibi
1 numara dha kıvrımlı hoş görünüyor bana kalırsagelin başı olarak da tepeden hoş bir topuz olabilir ama cok yapışık degil hafif kabarık
Bende ilk 1. numarayı beğendim annemde 2. numarayı beğendi..kararsız kalmak çok kötü gerçi gidip giymeden bişi de diyemiyorum.
bende 1. diyorum ama bilmiyorum..
aslında nişan saçımda yapışık olmayacaktı bir kuaför faciası yaşadım ikinci kuaförüm bunu yapan ilki berbat bir makyaj ve saç yaptı resim götürmeme rağmen. ikinci çok az zamanda saçımı makyajımı yıkadı ve bunu yaptı istediğim modelde bu tarzdı sadece saçım yapışık değilde kendi haline bırakılacaktı ön kısım :)
zaten denemeden karar veremezsin canım.bazen çok beğendiğimiz bir giysiyi üzerimize giyince beğenmeyebiliyoruz
nişanda 1 numaraya benzer kesimde giymişsiniz ve üstünüze oturmuş yakışmış 2 numara bence çok güzel ama siz de nasıl durur bilemiyorum saça gelince nişan saçı gibi yaptırmayın açık maşa yaptırıp belki uzun bir duvak olabilir makyajı da çok ağır ve karanlık yapmasınlar biraz yüzünüze aydınlık versinler
2. gelinlik muhteşem hem kusurları örter gibi geldi bana. gerçi fıstık gibisiniz maşallah :)
bence 1 numara saç konusunda inan istediğin gibi bişiy cıkmıyor sacına göre oluyor kuaförde herşey bende cok kararsızdım ama bence hoş olmuştu...
1. nişanda giydiğinize benziyor biraz:44:2. farklıbence 2. olsun
Şunuda ekleyeyim 1 numara tarzı gelinlikler artık herkeste var bir çok kişi bunlardan giyiyo. Ha güzelmi tabiki çok güzel ama 2 numara daha farklı geldi birde ışıl ışıl ışıltılı gelinliklere bayılırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?