Kizlar belli bir burcu kendine cekme diye bir sey var mi?

castleinthesnow

Better things are coming
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
1.805
1.684
Ben yengec burcuyum bu zamana kadar oyle cok kisiyle gorusmedim daha once erkek arkadasim olmadi zaten 4 kisiyle falan gorustum 3u de yengec burcuydu o_O Bu arada ben de yengecim ama hic anlsamadim ucuyle de cok dengesizlerdi. Sizde var mi bu egilim benim gibi hep yengec erkegini bulma gibi:KK53:

Burç diye bir şey yoktur. Hepsi saçma sapan şeylerden ibaret. Çok takmamanızı öneririm.
Size burçların çok mantıklı bir açıklamasını yapabilirim.
Bana kazandıracağı bir şey yok ama en azından öyle bir şey yok demek yerine, ben inanmıyorum dersiniz.

Size burçların çok mantıklı bir açıklamasını yapabilirim.
Bana kazandıracağı bir şey yok ama en azından öyle bir şey yok demek yerine, ben inanmıyorum dersiniz.

İlginiz ve açıklama isteğiniz için teşekkür ederim fakat buna gerek duymuyorum. Ne dediğimi de gayet iyi biliyorum. İyi geceler.

İlginiz ve açıklama isteğiniz için teşekkür ederim fakat buna gerek duymuyorum. Ne dediğimi de gayet iyi biliyorum. İyi geceler.
Polemik yaratmak amaçlı demiyorum ama insanın araştırmadığı ya da bilmediği bir konu hakkında kesin hüküm vermesi sizce de cahillik değil mi?
Cevap vermeniz gerekmiyor bu soruma, sadece düşüncemi söylemek istedim.
Tepki olarak da görmeyin lütfen.
İyi geceler.

Ben Balik burcuyum, okuz burcunu kendime cekiyorum, olur mu? :63:

: )))))

Polemik yaratmak amaçlı demiyorum ama insanın araştırmadığı ya da bilmediği bir konu hakkında kesin hüküm vermesi sizce de cahillik değil mi?
İyi geceler.

görüşmeyeli nasılsın?: )

İyi geceler.
Araştırmadığımı ya da bilmediğimi nereden çıkardınız acaba? Siz de böyle konuşarak hakkımda kesin hükümler veriyorsunuz. Bu durumda siz de "cahil" oluyorsunuz öyleyse. Ama merak etmeyin, başkalarının "cahilliği" beni ilgilendirmiyor sizi ilgilendirdiği gibi.

Araştırmadığımı ya da bilmediğimi nereden çıkardınız acaba? Siz de böyle konuşarak hakkımda kesin hükümler veriyorsunuz. Bu durumda siz de "cahil" oluyorsunuz öyleyse. Ama merak etmeyin, başkalarının "cahilliği" beni ilgilendirmiyor sizi ilgilendirdiği gibi.
Dikkat ederseniz ben size bir soru yönelttim, hüküm vermedim. =)
Saldırı şeklinde savunmadan çıkmadan sizinle uzlaşamayız zaten.
Her neyse, iletişim tarzımız sizinle pek uymuyor.
Bu durumda birbirimize saygı duymaktan başka çaremiz de olmadığına göre, tartışmaya gerek yok sanırım.
Kusura bakmayın.

Kizlar belli bir burcu kendine cekme diye bir sey var mi?

olabilir, bir insanda birden fazla burç var, burçların yoğunluğuna göre tek burca baskınlık olabilir, ama böyle bir durumda da başka bir burçlada olmicak anlamına gelmez bu bence heralde genel olarak: )
mesela ben aslanlarla çok iyi anlaşırım, çok kere tespit ettim bunu.
birde hayatta burçtan önce gelen şeylerde var, sırf burç saçma olur, burçtan önce inanç ahlak sevgi saygı kültür vs vs gelir...

Dikkat ederseniz ben size bir soru yönelttim, hüküm vermedim. =)
Saldırı şeklinde savunmadan çıkmadan sizinle uzlaşamayız zaten.
Her neyse, iletişim tarzımız sizinle pek uymuyor.
Bu durumda birbirimize saygı duymaktan başka çaremiz de olmadığına göre, tartışmaya gerek yok sanırım.
Kusura bakmayın.
Pekala, harcadığınız enerji için sağolun. Kusura bakılacak ciddi bir şey olmadığı için kusura bakmadım, sorun yok. İyi günler.

Bir insanın nelerden hoşlandığını ve karakterini anlamak için doğum haritası çıkarmak lazım. Bizim bildiklerimiz sadece güneş burçları. Oysa güneş burcunun etkilenmedeki etkisi çok azdır ve bu etki açılara bağlıdır. Venus mars etkilenmede başrolü üstlenir. Üstelik etkileneceği varsa etkileniyor zaten canım sadece sen kendini ona fark ettir :)

Ben yengec burcuyum bu zamana kadar oyle cok kisiyle gorusmedim daha once erkek arkadasim olmadi zaten 4 kisiyle falan gorustum 3u de yengec burcuydu o_O Bu arada ben de yengecim ama hic anlsamadim ucuyle de cok dengesizlerdi. Sizde var mi bu egilim benim gibi hep yengec erkegini bulma gibi:KK53:
Ahaha benim burçdaşım güzel konu açmışsın :)
Yükselenim koç ve ben aktif bir yengecimdir.
Bir yengeçle 5 ay süren adı tam konmamış ilişkim oldu onun yükseleni akrepti.
Onunla olduğum zamanlar içerisinde çok mutluydum açıkcası benim ruhuma hitap eden tek insandı diyebilirim olmamamız icin büyük bir sebep vardı ve olamadık ama birbirimize asık veda ettik buna inanıyorum.
Burçlara göre kendine insanları çekersin akrep,balık,boğa,terazi ve koç erkekleri kesinlikle yengeç kadınından cok etkilenirler.

Bence olabilir cunku ben terazi burcu ınsanından hic hoslanmamama rağmen karşıma surekli terazi erkekleri cıkıyor cok ilginç bir sekilde hep terazilere asık oluyorum

X