Kızlar Ben Dershane Fiyatlarını Ögrenmek İstiyorum

  • Konu Sahibi enri_mıss
  • Başlangıç Tarihi
E

enri_mıss

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi enri_mıss
  • #1
kızlar ya ben dershane fiyatlarını bulamıyorum bana yardımcı olur musunuz ozellıkle oss ye hazırlık fıyatlarını reel seklını bulursanız cok sevinirim:Saruboceq:sımdıden tesekkur ederıma.s.
 

bernaca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2008
175
2
28
  • Konu Sahibi enri_mıss
  • #2
öss baya pahalı oluyorr iyi bi dershane 5000 4000 felandır ben 10.sınftayım 2000ytl
 

esyn

Guru
Kayıtlı Üye
23 Mart 2007
2.864
16
  • Konu Sahibi enri_mıss
  • #3
Final Dergisi Dershanesi 4.750 tl....senağlama
 

melishhe

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
ÜZGÜN
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2008
939
1
31
  • Konu Sahibi enri_mıss
  • #4
ben istanbul fen bilimleri merkezine gittim geçen sene . çok güzel bir dershane verdiğin paraya değiyor. ikizim oldugu için ikimiz 8bucuk milyar vermişti babam o zmn. (2008)
 
A

askısı

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi enri_mıss
  • #5
Uğur Dershaneleri 12 sınıf 2009 programı 3.600 tl
 
C

chantyclarie

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi enri_mıss
  • #7
semtine göre değişiyo
mesela benim dönemimde sınav dergisi dersanesi bakırköy 5000 civarıydı
beylikdüzü 2000
 
L

LayLayLomHop

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi enri_mıss
  • #9
yok artık yaaa 5000 tl çok para benneyaptımki
bende arıyorum şöyle ugun fiyat bir dershane ama bulamadım daha :1no2:
 

cicihayallerdunyasi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2008
7
0
hangi ilde ve hangi dersaneye gitmek istediğine göre değişir eskişehir'de 3000 3500 tl ancak bunlar indirimli fiyatlar okulların açılmasına yakın yazılmaya kalkarsan daha pahalıya patlar.
 

kurtcobain

Guru
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2009
59
0
Uğur Dershanesi 5.200 tl fakat daha önce öğrencisi olanlara indirim ile 4.100 tl.
Seviye Dergisi Dershanesi 3000 tl
Birey Dershanesi 3000 tl
Bu sıraladıklarım Ankara'nın merkezindeki dershaneler.Semtlerdeki dershaneler daha hesaplı ve uygun olabiliyor.Genellikle 2010 için fiyatlar aşağı yukarı aynı 2000 - 3000 arası.tabi daha pahalı dershanelerde var.iyice araştırmak lazım.
 

boncuk84

nefsim içine sindi!!!
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2008
1.915
1
offf ne kadar pahalı ya bende seneye kpss ye yazılmak istiyorum onlarda bu kadar pahalımı acaba :uhm:
 

ToNe_Def

Burayı seviyorum.
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2009
489
41
Körfez dersHanesi 3-4000 arası sınavLara qiriP indirim kazanırsan 2000 oLur tatlım
BaşarıLar . . .
 

horesdan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2009
4
0
30
yuh ya bu merkezler ne kadar pahallı ben edırne kesanda oturuyorum ve dersane parası oss en fazla 1750 oluyo ondan ustunu de duymadım kı ben 1300 e ggıttım
 

sinirbozucu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2009
30
0
istanbul anadolu yakasında oturuyorsanız size tavsiye edcegim bir dersane var Alt Kaynarca ABC dersanesi HEM KALİTELİ ÖGRETMENLER VAR HEMDE BU SENE KAMPANYA BAŞLATMIŞLAR.kayıt yaptıran ögrencilere laptop hediye ediyorlar ve ücretsiz servisleri var.