kızlar ben yaşamak istemiyorum

GoruyorsunuzMukemmel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2015
871
564
34
yarına ümidim bi beklentim yok her şey beni boğuyo bu dunyada. kısa süre once hayatımda ters giden şeyler oldu.onun da etkisi olabilir belki ama ben her gün zırıl zırıl yaşamak istemezken benim iyi niyetimden beslenenler çok mutlu. ÇEvreme bakıyorum seçilmiş gibiyim. Yüzümü naparsam yapayım kendim güldüremiyorum. Yüzüm gülse dahi içim hayattan yana hevesini almış. İnsanlardan uzaklaşmış. Bana bunu edenler çok mutlular. Benle muhatap bile olmak istemiyolar

Önce ne yaşadın bizimle paylasmalisin
Bakalim ölmek istemeni haklı çıkaracak bir durum mu
Sonra da adalete inanmalisn bigün onlar mutlu olabilir belki ama sonunda kötüler kazanmaz

Ben de ölmek istedim belki buna yogunlassam hala isterim ama bu bizim için bir kurtuluş değil ki bir çıkış yolu değil bu
Yasiyoruz demekki hala bir görevimiz var şu dunyada zaten istesek de istemesek de hepimiz olecegiz madem böyle yasayabildigimiz kadar dolu dolu gecirmeliyiz hayatı
Ölümü istemekle vakit geciremeyiz hayat o kadar kısa çünkü

Önce ne yaşadın bizimle paylasmalisin
Bakalim ölmek istemeni haklı çıkaracak bir durum mu
Sonra da adalete inanmalisn bigün onlar mutlu olabilir belki ama sonunda kötüler kazanmaz
ne kadar körmüşüm ki evlendigim adamın beni sevmedigini çevrem dahil kimse farkedememiş. hayal dünyasında gibi yaşandı her şey ve sadece 1 buçuk ay evli kalabildik. onu da bana zehir etti. istemiyo beni ustune o kadar kurdugum hayalim varken beni yarı yolda bıraktı. hayata tutunmak çok zor. kılımı kıpırdatamıyorum. Allah ım neden yüreğimi serinletmiyosun

ne kadar körmüşüm ki evlendigim adamın beni sevmedigini çevrem dahil kimse farkedememiş. hayal dünyasında gibi yaşandı her şey ve sadece 1 buçuk ay evli kalabildik. onu da bana zehir etti. istemiyo beni ustune o kadar kurdugum hayalim varken beni yarı yolda bıraktı. hayata tutunmak çok zor. kılımı kıpırdatamıyorum. Allah ım neden yüreğimi serinletmiyosun
Anladigim kadariyla yeni evlisin ama evliliğin bitiyor bu büyük bir sorun o yüzden böyle duygular yasaman normal ama bunlar geçici kendini hemen kaptirma böyle hislere
Ne oldu ki tam olarak?
bosaniyor musunuz?

Tam olarak olayları anlatırsanız daha sağlıklı yorumlar yapılabilir.
Şimdiye kadar ki yazdıklarınıza vereceğim cevap; herşey geçer unutulur, ölmek çözüm değil.
Neden başkaları sizi üzdü ve şu an mutlu diye kendinizi öldürmek istiyorsunuz.
Biraz güçlü olmak gerek.

kim dört dörtlük yaşıyor ki? benimde çok zor zamanlarım oldu ama hiç ölmek istemedim. hep yalvardım allaha ne olur beni bu dertten kurtar diye.ölümden korkarım çünkü öbür dünyanın mükemmel olacağının garantisi yok :) o dert sandığınız belki sizin cennet kapınız? bilemezsiniz o yüzden hayata umutla bakmaktan vazgeçmeyin. hele başkaları yüzünden kendinizden asla vazgeçmeyin.

Hatırladım ya kusura bakmayin
Seni gelin olarak aldım demesi bile herşeyi ortaya koyuyor aslında
Ne diyebilirim gerçekten bilemiyorum şu an o mu bitiriyor son noktayı o mu koyuyor yani sanki şu an sen onu istiyorsun da o seni istemiyor gibi algıladim ben
Kalan çoktan gitmiştir. Asıl giden kalan taraftır diye bi söz var. Bu ilişkiden gitmem için elinden geleni yaptı. Ama sevdim ben. İnandım güzel şeyler düşündüm. Ve şimdi kahroluyorum. İçim yanıyo

Kalan çoktan gitmiştir. Asıl giden kalan taraftır diye bi söz var. Bu ilişkiden gitmem için elinden geleni yaptı. Ama sevdim ben. İnandım güzel şeyler düşündüm. Ve şimdi kahroluyorum. İçim yanıyo
Ama senin anlattığın kadariyla esin çok iğrenç biri tek kelimeyle iğrenç yani
Böyle bir adamı unutmak kolay olur
O da bence böyle devam ederse zaten kimse ile mutlu olamaz ama sen onun mutluluğu ile ilgilenme zaten kendine bak
Bence her yolu denediysen kendini daha fazla hirpalama sakin bu adama bir adm bile atma

Ama senin anlattığın kadariyla esin çok iğrenç biri tek kelimeyle iğrenç yani
Böyle bir adamı unutmak kolay olur
O da bence böyle devam ederse zaten kimse ile mutlu olamaz ama sen onun mutluluğu ile ilgilenme zaten kendine bak
Bence her yolu denediysen kendini daha fazla hirpalama sakin bu adama bir adm bile atma
evlilik bu,dost hayatı değil.okudum okudum araştırdım.dini açıdan da vebaline girmek istemedim evi ben terkettigim için. agzını aramak istedim konuşulcak bi şey kaldı mı diye.istiyorum demedim ama ona ragmen ben istemiyorum,sen de vazgeç düşün yakamdan başka bi şey istemiyorum dedi. Bunu diyen adam bi kaç hafta önce benim yatagımdaydı. ona sırtımı dönüp güvenle uyudugumu düşündüm.onun gözlerinin içine baktım uykusu gelsin diye masallar anlattım. neler neler. Her şey bana onu hatırlatıyo. Asla dönemem ama kurtulamıyorum da. Napcagımı bilemiyorum. kalbim ve beynim parçalanıyo.

Bazi seyler bastan belliymis sanki acaba sen mi gormek istemedin yoksa hersey dugunden sonra mi ortaya cikti. Mesela nisanliyken seni calistirmak istememesi gibi
o konuda söz almıştım tamam istemiyo olabilirsin ama ben istedigimde engel olmıcaksın iş şartlarına göre razı olcaksın diye. o da kabul etmişti. Bu şekilde tatlıya bagladıgımızı "sanmıştım"

Eğer buraya bu hissini yazıyorsan hala içinde biryerlerde isteğin var demektir.sadece birilerinin sana el uzatmasını istiyorsun.
En kötü anımda ne düşünürüm biliyor musun? Kötü bir dönem geçirdiğim bir durumda denize gittik eşimle,yüzüp biraz rahatlarız falan diye.oraya biz kafeteryada otururken yaşlı mı yaşlı bir kadını getirdiler.oturmak istedi orada ailesi denize girerken.elleri titriyordu.bir deri bir kemik.ama tatlı ve Gülen bir yüzü vardı.gözgöze geldik gülümsedik birbirimize.eşime dedim ki "ya şu yaştaki kadıncağız bile evde oturmaktansa gelip şu ağaçların altında çay içmeyi yeğliyorsa ,hepimizin yaşamak için bir nedeni olmalı "
Ne yaşadığını bilmiyorum ama bunu söyleme yine de.herşey geçer arkadaşım.inan bana.

yarına ümidim bi beklentim yok her şey beni boğuyo bu dunyada. kısa süre once hayatımda ters giden şeyler oldu.onun da etkisi olabilir belki ama ben her gün zırıl zırıl yaşamak istemezken benim iyi niyetimden beslenenler çok mutlu. ÇEvreme bakıyorum seçilmiş gibiyim. Yüzümü naparsam yapayım kendim güldüremiyorum. Yüzüm gülse dahi içim hayattan yana hevesini almış. İnsanlardan uzaklaşmış. Bana bunu edenler çok mutlular. Benle muhatap bile olmak istemiyolar

Arkadaşım, öncelikle geçmiş olsun.
Ölme meraklısı olmayın bu kadar nolur.
25 yaşındasın ya, napalım hayatta başına kötü şeyler gelmiş demek.. ama kötünün de kötüsü var, ve hep durumun aynı kalacak değil ya, çabala güzelleşmesi için.
vazgeçmek için çok erken değil mi?

sorunun nedir?

hatıırladım şimdi konunu okuyunca
öncelikle bir psikolog/psikiyatr desteği al hemen.
bulunduğun çevreden uzaklaşabiliyorsan başka bir şehirde bir yakınının yanına falan git ya da bir arkadaşının 1 hafta bile uzaklaşsan nefes alsan iyi gelir.
yaşananlar çok ağır ama geçmeyecek diye bir şey yok.
hayat devam ediyor, geçmişe sünger çekeceksin zamanı geldiğinde, şimdi şokla beraber yas dönemindesin gibi görünüyor.
ama sana bu kadar kötü davranan bir adamla zaten devam etme...

X