kızlar bi bakın nolur

beyazgulosqe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2013
227
95
kızlar bebek için 1 yıldır ugrasıyrz aralık ayında bı duşuk yaptım. bu ay yumurtlama gunlerını takıp ettım adetim 9 unda gelmesı gerekıyordu ama gelmedı belım ve kasıklarım cok agrıyor goguslerımde şiş agrıyor cok sık idrara cıkıyorum ve cok halsizim yumurtlama gununden sonrada bı kuruluk olmadı nolur yardm edın hamıle olabılır mıyım o_O

Merhaba ,
Öncelikle çok geçmiş olsun...
İyi bir test çubuğu almanı tavsiye ederim 3 gün gecikme ile gösterenlerden çünkü ucuza aldıklarımızda hassasiyet daha az olduğundan göstermeyebilir ama bence bir hafta kadar daha bekle..
İçini ferah tut..
Rabbim inşallah hayırlısı ile bir evlat nasip eder...

Merhaba ,
Öncelikle çok geçmiş olsun...
İyi bir test çubuğu almanı tavsiye ederim 3 gün gecikme ile gösterenlerden çünkü ucuza aldıklarımızda hassasiyet daha az olduğundan göstermeyebilir ama bence bir hafta kadar daha bekle..
İçini ferah tut..
Rabbim inşallah hayırlısı ile bir evlat nasip eder...
amin canım cok teşekkur ederım Allah sanada saglıklı bı sekılde kucagına almayı nasıp etsn ınsallah . hala gelen gıden yok ara ara karnıma agrı gırıyo sımdı gelıcek dıyorum ama gelmıyor. bende braz daha beklemeyı dusunuyorm her test yapmaya kalktıgımda esım de umıtlenıyor onu uzmek ıstemyrm artk

amin canım cok teşekkur ederım Allah sanada saglıklı bı sekılde kucagına almayı nasıp etsn ınsallah . hala gelen gıden yok ara ara karnıma agrı gırıyo sımdı gelıcek dıyorum ama gelmıyor. bende braz daha beklemeyı dusunuyorm her test yapmaya kalktıgımda esım de umıtlenıyor onu uzmek ıstemyrm artk

Âmin arkadaşım evet maalesef o Ümit Kırılması nasıl birsey aylarca Yaşadığım için çok iyi bilirim...o yüzden mümkün olduğunca beklemeye çalış ben her ay adet gecikmesi yaşadım 7 / 8 ay aldığım testlerin haddi Hesabı yoktu en son seferde yahu dedim hayır almayacağım nasıl olsa olmuyor olmayacak 14 gün geçtikten sonra ofiste kızların zoru ile baktım öyle olmuştu

X