- Konu Sahibi prenses_0610
belırtımde yok aslında yanı goguslerımde anormal bır bırsey yok . sankı mavı mavı damarlarım belırgınlestı dıyorum sonra bana oyle gelıyor dıyorum. akıntım cok yanı hıc olmadıgı kadar akıntım var seffaf kokusuz. alt karınımda agrı kasık agrısı gıbı belım agrıyor boşluk olan kısmında sankı yumruk var gıbı. arada sankı ateş basıyor ama havadanda olabılır. yattıgım zaman kasık agrım azalıyor ama cok ayakta durursam dolanırsam agrıyor . bas ağrım var hafıf hafıf. yanı bunlar psıkolojıkde olabılır. aksamları sankı bulanıyor gıbı ıcım ama sabah yok . uykum var ama ben uykuyu severım zaten ....elleme butun oglen yatarım o derece
psıkolojıkde olabılır bunların hepsı ....sık ıdrara cıkma var
Ya da Hilalcim bizde bütün belirtiler var da biz gaza gelmiyelim diye yok sayıyoruzsabah gıdersen aynı gun alabılıyorsunda oglen gıdınce ertesı gune kalıyorsun. senın kasıkların agrıo mu ?
O vakit 3 seçenek var önümüzde, ya erken gebelik testi alıcaz eczaneden, ya yarın sabahı bekleyip kan vericez, ya da "amaaaaan yemişim belirtisini de" diyip 3-5 gün daha bekliyicez
Birkaç gündür adet ağrısının hafifi gibi ağrılar girip çıkıyordu tatlım, bugün o da kesildi. Bazen böyle kas kasılması ya da gerilmesi gibi acı gibi ağrı gibi (tarif de edemedim ki) bir duygu oluyor. Bir kaç saattir de çok afedersin, midem kalkmış vaziyette; ama henüz ağzıma lokma koymadım ondan da olabilir bu :26: Bugün kafam acayip dağınık, ne kelimeleri toparlıyabiliyorum, ne okuduğumu anlıyorum. Demin çamaşırları makineye atıyordum, böyle elimde kaldı tişört, beyazlarla mı yıkıycam renklilerle mi yıkıycam ben şimdi bunu diye, karar veremedim 10 saniye
Selamlar, hoşgeldinvallahi duyguların harika tarifi var yazdıklarınızda benim eşim varikosel ameliyatı ve biz ameliyatlı olduğu haldeanlayın işte yumurtlama aralıllarımdı ama şöyle bir şeyde klomen kullandım 3 gun doktorum kesti ve adetim gecikti şimdi ise kiste dönüşmüş müdür korkusu saldı şu hamilelilk heyecanını bile yaşayamıyorum ama inşallah o guzel günleri rabbim gösterir