Yok yok panik olmadım

, hatta diyorum "olsam da rahatlasam" aklımda soru kalmaz en azından, testlerimi tekrarlatırım. Ama nerdeyse emin gibiyim bu ay da kırmızı kartı yedim ben

Güçlü kadınlarız biz, hemen öyle yelkenleri suya indirmek olmaz.
İzmir'e yıllardır gelemedim canım, biliyorsun babam İzmir'li benim de, çok akrabam var orda; ama bir benim yolum düşmüyor. Zaten ev yaşamı, eşimin işi gücü derken 1 hafta tatil yaptığımızda kendimizi şanslı görüyoruz. Ama elbet gelirsem haber vermez miyim ya, ben de İstanbul'a gelir de haberim olmazsa küserim bak
Ben de anlatayım kızlaaaar

En kocamışınız benim

Kasım'da 32 yaşımı doldurucam, eşim de Eylül'de 36'sını bitirecek. Yaklaşık 3,5 sene oldu evliliğimiz. Bir ölüm ve kürtajla biten gebeliğim oldu ilk aylarımızda, sonra ben korktum biraz ve korunmaya başladık. Yaklaşık 4-5 aydır sıkı çalışmalar, ovulasyon testleriyle falan bebek sahibi olmayı deniyoruz

Henüz kısmet olmadı ama bakalım artık, herşeyin hayırlısını diliyorum.
İnşallah, tüm kalbimle diliyorum, hepimizin sağlıkla mutlu haberlerle buraya gelip, sağlıkla yavrularınızı kucaklarımıza almamızın nasip olmasını.
Bittercim sen de testlerini yaptır, ihmal etme, en azından her şeyin yolunda olduğunu bilmek rahatlatır insani :))
Yasmenn merakla bekliyorum canım senin de haberlerini, inşallah ilk hamilemiz sen olursun, ayağın uğurlu gelir hepimize