Kızlar bi yardım! Biraz uzun.

kardeem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
1.165
383
Merhaba herkese. Kızlar sorunum yine sözlümle öncedende konu açmıştım burda. Kendisiyle son 2 buçuk aydır görüşmede sıkıntı yaşıyorum haftada 1 e düştü görüşmemiz ve bazı haftalar görüsmediğimiz zamanlar da oluyor çünkü sürekli dükkandalar ailecek, iş olmasa bile dükkandalar. O yüzd3n haftanın 1 günü cumartesi yada pazar akşam dükkandan çıkınca yatıya geliyor. Sosyal hayatimiz 0 gezmiyoruz vakit geçiremiyoruz pek öyle ve bu konuda hep kavga eder olduk.
Konuya geleyim bu akşam gelecekti 5 6 gibi cikarim dükkandan dedi az önce aradı. Sohbeti aktarıyorum.
O: Aşkım bişey diycem sen akşam bize gelsen bizde yemek yesek sonra 1 saat falan dolanıp yatıya size geçeriz.
Ben: Sizin dükkandan çıkmanız 7yi buluyo o saatten sonra ben tek basıma nasıl geliyim annemin ayağı hasta şuan biliyosun bana zor olucak.
O: Ben bizim tarafta olmak istiyorum ama.
Ben: Tamam kendi tarafında olmak istiyosan evine git o zaman kavga etmem bu sefer ben 7 7 buçuktan sonra tek başıma zor olur gelmem o saatten sonra zor...
O: Evet evimde olmak istiyorum ama bak çağirmadı deme
Ben: Olmazsa haftaya görüşürüz artık tamam!
Bu şekilde haberleşiriz falan diye kapadık.
Mantığa bak 2 saat evinde durcaz diyebana eziyet yaptırtıcak. Ablasını karşıdan karşıye geçirtmiyo bebi o saatte yollarda şey yapıcak.
Nasil davranıyım sizce kavga çikartma niyetinde değilim ama tepkimi göstermek istiyorum.

Yanlış mı okudum sizi kendi evine çağırdı sonra sizinle sizee yatmaya gelmeyecek miydi? Karşıya yalnız geçmemiş oluyorsunuz o zaman! ! Neyse ben bi kahve içerim şimdi kafam yerine gelir. ?

Off cok sikici.yatiya kalmak nedir yahu.daha sozlunuz.ayni sehirde olupta yatiya kalmak cok komik.

Ben olsamayrilirdim.bu kadar net.arada bir bag goremedim ben.
Bizde adettir kalmak sözden nişandan sonra damat yatıya kalabilir. Ailem bir sıkıntı yaratmıyor. 1 gün görüşebilince bu şekilde oluyor. Yargılanmak için yada ayrılmak için vs diye konu açmadım. Akıl alma amacı ile açtım teşekkürler yorumunuz için.

Yanlış mı okudum sizi kendi evine çağırdı sonra sizinle sizee yatmaya gelmeyecek miydi? Karşıya yalnız geçmemiş oluyorsunuz o zaman! ! Neyse ben bi kahve içerim şimdi kafam yerine gelir. ?
Siz kahvenizi için ben size kestirmeden anlatiyim. Aksam onlarda yemekten sonra o da benle bize gelip kalıcaktı. Ama akşam onlara gitmem anca saat 7 den sonra falan tek başıma. Kendi ablasını yoldayken karsıdan karsiya gecırtmiyo ama benim 7den sonra yollara düsmeme gönlü el veriyor sırf beyefendi evinde rahat etsin diye. 2 saat onlarda durabilmek için beni yollara dökmek istiyor.

Niye yatiya size geliniyor pardon?
Konumuz yatıya gelip gelmemesi değil bu tavrı karsısında nasıl bir tavır almam gerektiği.
Tekrarlıyorum haftanın 1 günü gorüsüuoruz ve isten gec cıktığı için geldiğonde geri gitmiyor eve. Kalmak bizim tercihimiz ayrıca.

Konumuz yatıya gelip gelmemesi değil bu tavrı karsısında nasıl bir tavır almam gerektiği.
Tekrarlıyorum haftanın 1 günü gorüsüuoruz ve isten gec cıktığı için geldiğonde geri gitmiyor eve. Kalmak bizim tercihimiz ayrıca.
Tek aktiviteniz buysa o zaman devam edin neden akil istiyorsunuz?biz sizin adetlerinizi bilmeyiz objektif olarak bakildiginda bir erkek bir kizin evinde arada soz nisan var diye kalabiliyor ise o kiz da aksam saat 19.30da disari cikip sozlisunun evine de gidebilir disarida bulusur kahve de icebilir baska yerlere de gidebilir bizim mantigimizda da boyle isler ama siz her soru sorana boyle ters yapiyorsaniz sozlunuzle yapip yapabileceginiz sosyallik anca bu kadar olur diyorum:KK66:

Çok komik önce bize gidelim,sonra size gidelim demesi.
Ayrıca neden yatıya kalıyor ki? Sôz bize düşmez hani tabiki kalabilir ama bunu stabil hala getirmek çok iyi olmamış.Bunu bir görev olarak görmemesi lazım.

Bizde adettir kalmak sözden nişandan sonra damat yatıya kalabilir. Ailem bir sıkıntı yaratmıyor. 1 gün görüşebilince bu şekilde oluyor. Yargılanmak için yada ayrılmak için vs diye konu açmadım. Akıl alma amacı ile açtım teşekkürler yorumunuz için.
Garipsedim.adet diye mantik disi seyler yapmak dogrumu sizce.
Sizin suanda sinamaya gitmeniz lazim beraber bisiklet turuna konserlere kafelere...
Aksam ise telefonunuzla evlilik planlarinizi konusmaniz lazim.
Yani benim nisanlimda bizde kaldi ama biz uzak sehirdeydik.aynisehirde olupta kalmak sacma.baksana planlarinz bile bunun uzerine kurulu.yazik degilmi?

Seni üzmek istemem ama onun şimdi senle görüşmek için fır dönmesi lazım etrafında.
Çek biraz kendini ağır al herşeyi.. Relax takılır gibi ama o yapana gelene arayan a kadar adım atma. ?
Nedenini sorarsa da hiçbişey yokmuş gibi sıcak konuş ama adım atma bi yandan da..

7 o kadar da geç değil aslında zaten donerken de beraber doneceksiniz

Garipsedim.adet diye mantik disi seyler yapmak dogrumu sizce.
Sizin suanda sinamaya gitmeniz lazim beraber bisiklet turuna konserlere kafelere...
Aksam ise telefonunuzla evlilik planlarinizi konusmaniz lazim.
Yani benim nisanlimda bizde kaldi ama biz uzak sehirdeydik.aynisehirde olupta kalmak sacma.baksana planlarinz bile bunun uzerine kurulu.yazik degilmi?
O dediklerinizi yapabilsek inanın kalmasına gerek kalmaz zaten.

Seni üzmek istemem ama onun şimdi senle görüşmek için fır dönmesi lazım etrafında.
Çek biraz kendini ağır al herşeyi.. Relax takılır gibi ama o yapana gelene arayan a kadar adım atma. ?
Nedenini sorarsa da hiçbişey yokmuş gibi sıcak konuş ama adım atma bi yandan da..
Evet bunu yapmayı düşünüyorum bende. Çok çok teşekkür ederim.

Yatılı veya değil, herkesin kendi tercihi.
Ona laf etmek bizlere düşmez.

Ama sorun tam olarak ne onu da çözmüş değilim, hani bahsettiğiniz saat pek te aman aman bir saat değil.
Birkaç kez 'ama ablasını...' diye cümle kurdunuz, bundan anladığım aslında sorun pekte saat değil, daha çok ablası ile sizin aranızda ayrım yapmış olması.

Madem bundan buraya konu açacak kadar rahatsız oldunuz açık açık konuşun.
Yani bizden olayın seyrini değiştirecek pek birşey duyamazsınız gibi me geliyor.

Yatılı veya değil, herkesin kendi tercihi.
Ona laf etmek bizlere düşmez.

Ama sorun tam olarak ne onu da çözmüş değilim, hani bahsettiğiniz saat pek te aman aman bir saat değil.
Birkaç kez 'ama ablasını...' diye cümle kurdunuz, bundan anladığım aslında sorun pekte saat değil, daha çok ablası ile sizin aranızda ayrım yapmış olması.

Madem bundan buraya konu açacak kadar rahatsız oldunuz açık açık konuşun.
Yani bizden olayın seyrini değiştirecek pek birşey duyamazsınız gibi me geliyor.
Evet biraz ablasıyla ilgili problemlerimiz de var ama zaten dışarda görüşemiyoruz. Sosyal hayatımız kalmadı beni ailesi laf yapmasın diye işi yüzünden tamamen 2.plana attı. Dükkandan çıkmıyor haftanın 1 günu akşam saat 8den sonra falan bize kalmaya geliyor o şekilde görüşebiliyoruz. Konuşmaya çalıştığımda hak vermesine rağmen kavga çıkıyor. Şimdi yine konuşsam eminim kavga çıkacak şuan mesafeli ve soguğum zaten kendisine. Bu seferde ben seni çağırdım sen gelmedin olacak. Ama benim derdim zaten aktivite yapamamak, e be adam zaten 1 akşam gelirsen geliyorsun onu da kesmeye başladı. Lafa gelince görüsmek istemediginden değil rahatından. Burda rahat edemiyormuş o zaman alıp dişarı çıkaracaksın. İnanın ne kavgalar ettim, ne sakinlikle konuştum ama hata üstüne hata.
Nasıl tavır alsam bilemiyorum.

Neden herkes yatıya gitmek olayına takmış? O onların tercihi kime ne? Neden insanlar başka insanların yaşam tarzını eleştiriyor? Aynı yatağa girmiyorlardır herhalde ne olur kalsa? Buna laf etmek bence kimseye düşmez.

Konu sahibi saat 7 geç bir saat değilmiş ki, keşke gitmiş olsaydın. Ama diğer konunda ailesinin sorun yapacağını yazmıştın, tek sorun bu hafta yaşadığın sorun değil sanırım. Keşke gitseydin, sende o tarafa gitmeyince tek sen gidiyorsun diyordur belki de ailesi.

tabikide tepkini göster
ne demek o saatte seni tek başına dışarı çıkarmak
bir de ayağına çağırıyor anladığım kadarıyla
ablası kıymetli de sen değil misin
bu erkek milleti hep mi böyle
kendi ailelerine gelince kılı kırk yararlar
sevgilileri sözlüleri nişanlıları eşlerine gelince ne olacak bir şey olmaz :KK47:

Gitseniz sanki eve otel muamelesi yapmak gibi bir anlam çıkıyor. Hani yedik içtik uyumayada size gidelim gibi bir durum.
Haftanın 1 günü/gecesi buluşuyorsunuz zaten ondada bizde olalım diye diretmesi tuhaf , zaten bütün bir haftayı ailesiyle geciriyor.
Sizin yerinizde olsam biraz mesafeli dururum, kavga etmem ama çagirmamda gel vs diye. Daha evli değilsiniz ve monoton bir düzen oturtmuşsunuz, mutsuz olmakta haklısınız. Dışarda birşeyler yapmanız gerek sizin, sinema, tiyatro, konser vs gezmeniz gerek, şimdiden eve kapanmamalısınız. Evlenince dahada monotonlaşır ilişkiniz, bu şekilde devam ederse.

X