Kızlar bi yardım!

kardeem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
1.165
383
Merhaba herkese. Kızlar sorunum yine sözlümle öncedende konu açmıştım burda. Kendisiyle son 2 buçuk aydır görüşmede sıkıntı yaşıyorum haftada 1 e düştü görüşmemiz ve bazı haftalar görüsmediğimiz zamanlar da oluyor çünkü sürekli dükkandalar ailecek, iş olmasa bile dükkandalar. O yüzd3n haftanın 1 günü cumartesi yada pazar akşam dükkandan çıkınca yatıya geliyor. Sosyal hayatimiz 0 gezmiyoruz vakit geçiremiyoruz pek öyle ve bu konuda hep kavga eder olduk.
Konuya geleyim bu akşam gelecekti 5 6 gibi cikarim dükkandan dedi az önce aradı. Sohbeti aktarıyorum.
O: Aşkım bişey diycem sen akşam bize gelsen bizde yemek yesek sonra 1 saat falan dolanıp yatıya size geçeriz.
Ben: Sizin dükkandan çıkmanız 7yi buluyo o saatten sonra ben tek basıma nasıl geliyim annemin ayağı hasta şuan biliyosun bana zor olucak.
O: Ben bizim tarafta olmak istiyorum ama.
Ben: Tamam kendi tarafında olmak istiyosan evine git o zaman kavga etmem bu sefer ben 7 7 buçuktan sonra tek başıma zor olur gelmem o saatten sonra zor...
O: Evet evimde olmak istiyorum ama bak çağirmadı deme
Ben: Olmazsa haftaya görüşürüz artık tamam!
Bu şekilde haberleşiriz falan diye kapadık.
Mantığa bak 2 saat evinde durcaz diyebana eziyet yaptırtıcak. Ablasını karşıdan karşıye geçirtmiyo bebi o saatte yollarda şey yapıcak.
Nasil davranıyım sizce kavga çikartma niyetinde değilim ama tepkimi göstermek istiyorum.

X