Kızlar bir akıl verin..

Beril32

Karışık
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2009
785
25
Kızlar sorun şu ki elti sorunsalı.Kaynım yeni evlendi,Eltimi tanımaya çalışıyorum ama yaptığı birkaç hareket beni sinirlendirdi.Birincisi Kaynımın düğünü de eltimin annesi bana kırıcı laflar etti bağırdı falan ben sustum karşılık vermedim kötüşükolmasın dedim kv söyledim hiç birşey demedi neyse kötü olunmasın.Aradan zaman geçti eltimle karşılıklı oturuyoz.Bahçe var ortak kapısını önüne çiçek falan dikiyorlardı bende arka bahçeye geçerken komşuya yani kaynım,Eltim ve annesi bahçeyle uğraşıyorlardı kolay gelsin dedim geçtim.Ertesi günü Eltim beni kv deme şikayet etmiş kolay gelsin bile demedi anneme hoşgeldin demedi demiş.kv dede annesinin düğünde beni üzdüğünü ondan dememiştir demiş bende kv deme dedim kolay gelsin diye o da dememişsindir dedi Eltimi tuttu ben de kv kavga ettim konuşmuyorum ne yapmalıyım ?Eltimin yaptığı hoşuma gitmedi onun yüzüne bişey söyleyemem herşeyde ben kötü oluyorum çünkü ?

İkincisi ise bahçe ortak kullanılıyor bize sormadan bahçenin arka tarafını Eltim kaynıma kazıklarla çevirttirdi domates falan dikecekmiş bize sormadılar bile kv dedim sanane Kp ait sen katılamazsın oğlum ve gelinim istediğini yapar.Eşimde seni ilgilendirmez dedi sıkıştım kaldım bu ailede ben bişey istesem hep hayır 10 senedir böyle:KK43:

Bi sure sessiz kalin bakalim.ama ben olsam eltyle konusurdum.derdin ne neden ugrasiyorsun benimle,huzur kaciriyorsun derdim.sessiz kaldikca daha cok ugrasabilir

vallaa sen sessiz kaldıkça azıtmış bunlar madem
biricik gelini o bundan böyle bi ihtiyacında falan ona söylesin
eşinde neden bunlara ses çıkarmıyor

Canım ben seni pek anlayamam çünkü eltimle aramız çok iyidir en başdan konuşduk biz dışardan gelin geldik bu eve huzursuzluğun bi alemi yok diye hiç tartışmadık hatta şuan ben eltimin oğluna bakıyorum seve seve elimde büyüdü çocuklarımdan hiç farkı yok neyse şunu sormak istiyorum neden SESSIZ kalıyorsunuz söyleyecek lafınız yokmu, annesi size düğünde neden bağırıyor ne hakla sizde bişeymi dediniz.

Sen kendini ezdirmissin ilk başta sesin cikmiyo diye üstüne daha cok geliyorlar.
Her soyledigin batiyo sende üzülmesinler
aman susuyumu tercih etmissin.

Bundan sonra hiiiic ilgilenmeyin hal hatir dahi sormayin hem kvnizin hem eltinizin kendi islerinize yogunlasin biraz kendinizi çekin cok içli dışlı olmussunuz.

Siz gereken saygiyi gostermissiniz karşılığını almiyorsunuz birakin kim ne yaparsa yapsin.

Sağolun kızlar,kaynım hemen kızı tanımadan 2 ay içinde evlendi bende kv ve kaynıma çok acele etme biraz ailesini kızı tanı bekle demiştim tartışma oldu beni evlenmesini istememrkle mutlu olmasını istememrkle suçladılar ne nişanda ne düğünde bende karışmadım hiç onlarda beni yenge yerine koymadılar abisini de aynı o yüzden kızın annesi beni azarladı ne biçim ailesiniz me biçim yengesin adet bilmiyorsun diye

vallaa sen sessiz kaldıkça azıtmış bunlar madem
biricik gelini o bundan böyle bi ihtiyacında falan ona söylesin
eşinde neden bunlara ses çıkarmıyor
Canım sağol eşim neden ses çıkarmıyor çünkü hep ben suçlunun.Annesine iyi ya kötü laf söyleyemem hep annesini korur kardeşine ise hiç bişey demez ortada hem ben kötü

Canım sağol eşim neden ses çıkarmıyor çünkü hep ben suçlunun.Annesine iyi ya kötü laf söyleyemem hep annesini korur kardeşine ise hiç bişey demez ortada hem ben kötü
ağzına geleni söylersen iyi olurmuş valla
ne biçim garip bişey anlamadım
sen tanı falan diyince gidip ona söylemiş kaynın herhalde
boşver tınlama sende düşme üstüne

Kızlar yardım edin eltimle konuşsam yine bana düşman olacaklar ona laf söyletmiyorlar çünkü konuşmasam benim dedikodumu yapmaya devam edecek arada kaldım??

Kızlar yardım edin eltimle konuşsam yine bana düşman olacaklar ona laf söyletmiyorlar çünkü konuşmasam benim dedikodumu yapmaya devam edecek arada kaldım??
canım nasıl yardım edelim
ben olsam ağzının payını verirdim topunun
eşiminde dahil sen kötü bişey dememişsin ki
sadece evlenmek için acele etme deyuince ortalık karışmış
eşine de bunlarla uğraşamıycam de kapınız ayrı değilmi kapa kapını otur

Git eltinle konus.
" Benimle bir derdin varsa gelip bana soyleyeceksin. Cocuk gibi kayinvalideme mi sikayet ediyorsun? Biraz buyu ve olgun bir insan gibi davran. Susuyorum diye burda at kosturacagini mi saniyorsun sen. Insanca davranirsan, insanca muamele gorursun, yoksa karsiligini misliyle alirsin. Seni ilk ve son kez uyariyorum."
Aynen bu yazdiklarimi soyle sert bi sekilde. Kimseye kendini ezdirme. Esine bile.

canım nasıl yardım edelim
ben olsam ağzının payını verirdim topunun
eşiminde dahil sen kötü bişey dememişsin ki
sadece evlenmek için acele etme deyuince ortalık karışmış
eşine de bunlarla uğraşamıycam de kapınız ayrı değilmi kapa kapını otur
Haklısın canım uğraşmak istemiyorum artık kv çok seviyordum ama çok kırdılar beni yoruldum bende

Haklısın canım uğraşmak istemiyorum artık kv çok seviyordum ama çok kırdılar beni yoruldum bende
eşimden öğrendiğim bişey
kimsenin etlisine tuzlusuna karışma
kapını kapattımı senle ben varız der
bunuda çok güzel yansıtır ver ağızlarının payını
ortam oluştugundada lafı sok gediğine
hem senin dedikodunu yaparak yavaş yavaş küçülür
ondan sonra yok olur bu böyledir

Git eltinle konus.
" Benimle bir derdin varsa gelip bana soyleyeceksin. Cocuk gibi kayinvalideme mi sikayet ediyorsun? Biraz buyu ve olgun bir insan gibi davran. Susuyorum diye burda at kosturacagini mi saniyorsun sen. Insanca davranirsan, insanca muamele gorursun, yoksa karsiligini misliyle alirsin. Seni ilk ve son kez uyariyorum."
Aynen bu yazdiklarimi soyle sert bi sekilde. Kimseye kendini ezdirme. Esine bile.
Tamda söylemek istediklerime tercüman olmuşsun yalnız söylersem bu sefer herkes üstüme gelecek işte kızlar kavga ettin diyecek eşim bile

sende söylnene güzelce ver cevabını kayınvalideni araya sokacağınıza kendin konuş ayrıca bahçenin o kısmını sen ekmeyeceksen eksin ne var olunca sende koparıp yersin eltin daha hoşnut olur :) bazı insanlar vardır değidini anlatırken yanlış kel,imeler kullanır ve hep yanlış anlaşılır acaba sende hatalı kelimeler mi seçiyorsun yada zamansız mı fikrini söylüuorsun ? böyle sorunlar yok ise fazla sessizsin tepene çıkmışlar hepsine yeri geldikce uygun bir şekilde cevabını ver ve mesafeni koru.

eşimden öğrendiğim bişey
kimsenin etlisine tuzlusuna karışma
kapını kapattımı senle ben varız der
bunuda çok güzel yansıtır ver ağızlarının payını
ortam oluştugundada lafı sok gediğine
hem senin dedikodunu yaparak yavaş yavaş küçülür
ondan sonra yok olur bu böyledir
Aynen eşiniz ne güzel düşünüyor zaten evliliklerinde sarsılmalarında akrabaların payı büyük

Tamda söylemek istediklerime tercüman olmuşsun yalnız söylersem bu sefer herkes üstüme gelecek işte kızlar kavga ettin diyecek eşim bile
Desin. Ne derse desin esin. Ben kime ne konusacagimi bilecek yasta ve akildayim diyeceksin. Agzimdan cikacak lafa da sen mi karisacaksin diyeceksin. Lutfen dik dur. Gerekirse ailenin destegini al. Umarim ailen sana destek olan insanlardir.
Esine de cok kizdim. Akli basinda adam karisini bir baskasina ezdirmez. Malesef esinde baskalarinin agzina bakan, pisirigin teki. Ve gucu sana yetiyor. Buna izin verme. Once baskalarina gecirsin sozunu.

Aynen eşiniz ne güzel düşünüyor zaten evliliklerinde sarsılmalarında akrabaların payı büyük
sen onu taktıkça oda göbek atıp
arkandan atıp tutuyor ona izin veriyorsun
tınlama ya neden takıyorsun bu kadar
salla geçinsinler toptan sende eşinle geçin :)

Desin. Ne derse desin esin. Ben kime ne konusacagimi bilecek yasta ve akildayim diyeceksin. Agzimdan cikacak lafa da sen mi karisacaksin diyeceksin. Lutfen dik dur. Gerekirse ailenin destegini al. Umarim ailen sana destek olan insanlardir.
Esine de cok kizdim. Akli basinda adam karisini bir baskasina ezdirmez. Malesef esinde baskalarinin agzina bakan, pisirigin teki. Ve gucu sana yetiyor. Buna izin verme. Once baskalarina gecirsin sozunu.
Aynen eşime kızdığım TEM nokta bu çok pısurık ancak bana gücü yetiyor.Hep sen haksızsız diyip duruyor kv ise beni hasta ettin bize kan kusturuyorsun falan diyor her söylediğim barıyormuş onlara ama eltime şimdiye kadar bişey demedim yeni evli morali bozulmasın diye

X