- 16 Temmuz 2014
- 192
- 10
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 yildir saclarimi voila bal kopugune boyuyorum, sac rengimi koyilastirmak istedim koleston 7.1 kullu kumral aldım. Yarin Boyucam insallah: )
Size sorum yesilimsi bi renk olusur mu. bu uyuygulamayi yapan varmi yardim edebilir mi :)
bal köpüğü sıcak bir renktir.. soğuk renkler yeşillenme yapar..
bir de saçının fotosunu koyabilirsen çok sevinirim.. voila nın bal köpüğünü görmüş oluruz biz de =)
Voila 8.8 bu canim iste cok güzel bi renk :)
aa güzelmiş gerçekten hiç koyultma bence..
yıpratıyor mu saçı peki?
e zaten koyulaştırmaya çalışıyordunuz tam tonunda olmuşBoyle bi renk oldu. Pismanim Eki Görüntüle 1482692
Boyle bi renk oldu. Pismanim Eki Görüntüle 1482692
evet 7.1 böyle oluyor zaten.. neden beğenmedin ki yeşillenme de olmamış..
Ahh biz kızlarr saçlarının rengi çok güzelmiş niye bozdun ki durup dururken neyse akar zaten bir aya kadar üzülme
Yesillenme var ust kisimlarda . Bal kopugune acaba nasl geri doneblrm renk tutar mi ki
hayır öyle kötü olmamış gözün alışık değil ya ondan sana öyle geliyordur.. yine de istemezsen arkadaşın dediği gibi bir aya akar o, üzerine boyarsın bal köpüğü.. bir iki boyamada oturur rengi..
Bal kopugune geri donecegim alt kisimlar koyu ust kisimlar cok açık oldu. Bazi yerler yeserdi. Bi renk bu kadar mi kotu olur ya :))
önce altları mı boyadın yoksa?? dipler koyu geldiği için ilk dipleri boyasaydın keşke.. koyuluğundan şikayetçi değilsen yani ton eşitsizliğinden dolayı beğenmediysen o çok normal ilk boyamada.. prof kuaför değiliz ki evde anca o kadar oluyor ilk boyamada sıkma canını ikinciye renk tam oturur.. istersen bir iki hafta sonra yine boyarsın..
Yaa bana bi akil verseniz
Sacimi 7.1 boyadim malum :) 8.0 acik kumral yapsam tutar mi
canım hemen boyama bekle biraz aksın boya zaten altı açık olduğu için akacaktır şimdi üst üste boyarsan daha da kötü olur azcık sabır,bu arada boyayı akıtmak için çeşitli yollar var sabunla yıkamak,c vitamini ile akıtmak gibi onları bi araştır ama boyama şimdi