kızlar bir bakar mısınız?

kızlar yeni üye oldum tanışalım mı?

• evet

OY: 13 92,9%
  • hayır

OY: 1 7,1%

• Ankete Katılan
    14
bende yeniyim ve tam olarak nası kullancamı bilmiorum.. çoğu zamn bişi almadan önce burdaki yorumlara bakıorum ama şimdi sayfadayken googledan aradığım gibi yorumları nası bulcam bilmiorum.. banada yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.. ve ben hepinizle tanışabilirmm :p:KK200::21:

bende yeniyim ve tam olarak nası kullancamı bilmiorum.. çoğu zamn bişi almadan önce burdaki yorumlara bakıorum ama şimdi sayfadayken googledan aradığım gibi yorumları nası bulcam bilmiorum.. banada yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.. ve ben hepinizle tanışabilirmm :p:KK200::21:

Hoşgeldin canım. :KK19:Başlangıçta siteyi kullanmak zor gelebilir ama aslında her aradığını ana sayfada bulabilirsin. Önce oradaki başlıklara tıkla, daha sonra karşına çıkan alt başlıklardan aradığını bulman daha kolay olur. Konu açmak için de üst bölümdeki yeni konu başlığını kullan.:KK39:

Canım bende yeniyim ilk gün zorlandim ama dolasinca sayfaları ogreniyosn ne ararsan var ztn

Doĝru yeni konu nasil acilir bide e posta yı nasil onaylayacağìm? Yeniyim hatta bubenim ilk yorumum :KK55::KK22:

kızlaaar bende yeniyim merhaba 1 hafta oldu üye olalı ilk zor geldi ama şimdi alışıyor gibiyim :) nasılsınız.

X