Doğuma Hazırlık kizlar birsey sorucamm ilgilenirmisiniz

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Cicegiimmbe

😍hayatguzel
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2011
1.825
347
Kizlar gecen haftq dr a gittim dr bu arada 32 hftalik gebeyim dr ultrasonla bakti bebegimin cinsiyetini kiz dedi iki dr da kizim olacak nasip olursa yanliz dr ulttrasonda bakarken ebegin kizmiydi die birsey sordu bende evet dedim bu soruyu tekrar neden sordu acaba snra goz kaldirdi bisey demedi acaba cinsiyetinde yanilma olabilirmi hazirlikta yaptim varmi bole durum yasayan bi oglum var bitanede kizim olsun istiorum allah olmayan herkese evlat nasip etsin insalkh

Kizlar gecen haftq dr a gittim dr bu arada 32 hftalik gebeyim dr ultrasonla bakti bebegimin cinsiyetini kiz dedi iki dr da kizim olacak nasip olursa yanliz dr ulttrasonda bakarken ebegin kizmiydi die birsey sordu bende evet dedim bu soruyu tekrar neden sordu acaba snra goz kaldirdi bisey demedi acaba cinsiyetinde yanilma olabilirmi hazirlikta yaptim varmi bole durum yasayan bi oglum var bitanede kizim olsun istiorum allah olmayan herkese evlat nasip etsin insalkh
Bende 32 hf gebeyim oglum var 3,5 yasinda ikinciye gebeyim bu da kız ama pempe alma dedi kafamda soru olustu benimde

Bize de kız demişlerdi 21. haftada ayrıntılı ultrasonda erkek olduğunu öğrendik o zamana kadar da pembe beşiğine kadar almıştık. Bence hemen hazırlıklara başlamayın yada sarı gibi ortak renklerden yapın hazırlığınızı.

Doğuma bu kadar yaklaşmışken cinsiyet hakkında belirsizlik duymadım.
Fakat, yakın zamanda kuzenimin eşi (şuan 8 aylık hamile) yaşadı bu durumu.
Bebeğinin erkek olacağı söylenmişti, 6.aydaki kontrolünde yanlışlık olduğu ve cinsiyetin kız olduğu belirtildi.
Kafanızı karıştırmayın, öyle değilse bile süpriz olur.
İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişinizi.

X