- 10 Nisan 2013
- 280
- 115
- Konu Sahibi CANIM2YAVRUM
kızlar 5 gün önce telefonumuzu bir bayan aradı.eşime milli eğitim bakanlığından aradığını söylemiş.rehber öğretmeniyim demiş.eğitim desteği için internetten çocuğa ders vereceklerini söylemişler.akşam hocamızı yollayalım size bilgileri detaylı anlatsın demişler eşimde kabul etti.gelen adam eşime saati 1 ,5 tl özel öğretmen tutsanız altından kalkamazsınız diye eşimi kandırdı.internette canlı ders veriliyormuş.aylık 140 tl..4 senelik eğitim paketini bize 2,500 tl sattı.ben inanmadım ben normaldede kimseye güvenmem.herzaman garantisini bilmediğim işe karışmam.eşime ben istemiyorum dedimsede imzaladı kağıdı.şimdide adamın bilgisayara yüklediği şifresinide verdiği proğram açılmıyor.adam filanca yerdeyiz diye belirttiği yerede gittik yerlerinde yeller esiyor.adreside yanlış verdiler.kızlar eşime bu işin peşine düş desemde umursamıyor.adama dolandırıldım diyorum inanmıyor.internette araştırdım hem hatta gazetelere haberlere bile çıkmış bu dolandırıcılık cetesi.kızlar bu canlı eğitim hakkında bilginiz varmı.ne olur söyleyin dolandırıcımı bunlar