Kızlar biz dolandırıldıkmı sizce :(

CANIM2YAVRUM

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2013
280
115
kızlar 5 gün önce telefonumuzu bir bayan aradı.eşime milli eğitim bakanlığından aradığını söylemiş.rehber öğretmeniyim demiş.eğitim desteği için internetten çocuğa ders vereceklerini söylemişler.akşam hocamızı yollayalım size bilgileri detaylı anlatsın demişler eşimde kabul etti.gelen adam eşime saati 1 ,5 tl özel öğretmen tutsanız altından kalkamazsınız diye eşimi kandırdı.internette canlı ders veriliyormuş.aylık 140 tl..4 senelik eğitim paketini bize 2,500 tl sattı.ben inanmadım ben normaldede kimseye güvenmem.herzaman garantisini bilmediğim işe karışmam.eşime ben istemiyorum dedimsede imzaladı kağıdı.şimdide adamın bilgisayara yüklediği şifresinide verdiği proğram açılmıyor.adam filanca yerdeyiz diye belirttiği yerede gittik yerlerinde yeller esiyor.adreside yanlış verdiler.kızlar eşime bu işin peşine düş desemde umursamıyor.adama dolandırıldım diyorum inanmıyor.internette araştırdım hem hatta gazetelere haberlere bile çıkmış bu dolandırıcılık cetesi.kızlar bu canlı eğitim hakkında bilginiz varmı.ne olur söyleyin dolandırıcımı bunlar :KK61: :KK61:
IMG_20150324_215923.jpg

Eklentiler

• IMG_20150324_220050.jpg
    IMG_20150324_220050.jpg
    119,2 KB · Görüntüleme: 324
Ov, geçmiş olsun.
Mutlaka ama mutlaka ihbar edin, 2,500 tl acı bi para.

edit: şimdi baktım biraz, ALC eğitimi nette otuz saniye aratsanız bile şikayetlere ulaşabiliyorsunuz. Söylediğiniz anlamda dolandırıcı değillermiş, program kullanılabiliyormuş, fakat hayli şikayet var.
Şikayetler şurada var.

Son düzenleme:
size bakanlıktan alınmış bir görevlendirme kağıdı, yetki belgesi gösterdiler mi? göstermedilerse eşiniz neden tamam dedi, sormadı. sizi boşu boşuna üzmek istemem ama sanırım evet dolandırıldınız, geçmiş olsun, umarım paranın tümünü peşin ödemediniz. hemen şikayette bulunun

milli eğitime de savcılığa da bildirin bence
ya eşime söylüyorum yanaşmıyor.sen kuruntulusun diyor.bir adama sormuş oda çocuğunuda yollamış memmnun kalmışlarda bilmem ne.gitti yerlerini bulamadı hala dolandırıcı olduklarına inanmıyor.adam adresi bile doğru söylemedi.sen gitmezsen ben savcılığa gideceğim dedim bekle deyip duruyor.

ya eşime söylüyorum yanaşmıyor.sen kuruntulusun diyor.bir adama sormuş oda çocuğunuda yollamış memmnun kalmışlarda bilmem ne.gitti yerlerini bulamadı hala dolandırıcı olduklarına inanmıyor.adam adresi bile doğru söylemedi.sen gitmezsen ben savcılığa gideceğim dedim bekle deyip duruyor.
İl milli eğitimden bilgi alabilirsiniz belki öyle bir yer var mı gerçekten diye :KK66: sonrasında gerekeni mutlaka yapın ama

size bakanlıktan alınmış bir görevlendirme kağıdı, yetki belgesi gösterdiler mi? göstermedilerse eşiniz neden tamam dedi, sormadı. sizi boşu boşuna üzmek istemem ama sanırım evet dolandırıldınız, geçmiş olsun, umarım paranın tümünü peşin ödemediniz. hemen şikayette bulunun
belge melge göstermediler :KK43:

hiç bir telefon numarası dahi yokmu bu insanların eğer izlerine ulaşamıyorsanız bir şekilde napın edin ihbar edin peşine düşün az bir para değil yazık günah

hiç bir telefon numarası dahi yokmu bu insanların eğer izlerine ulaşamıyorsanız bir şekilde napın edin ihbar edin peşine düşün az bir para değil yazık günah
aradıkları numara telimde göründü. bende silmedim ne olur ne olmaz diye.eşim numarayı aradı açmadılar.

geçmis olsun
nasil bi senet imzaladiniz, isimsiz falanmi
sikayetde bulunursaniz belki senetler iptal olur
konumun altına senetin resmini yükledim.görebiliyorsunuz bilmiyorum ama ..öyle bir kağıt işte.eşimin ismi ve imzası var.

evet başka çare yok ihbar etmekten. :KK43: çok canım sıkıldı of offfff.yinede sizlere bir sorayım dedim.
İhbar etseniz de bir sonuca ulaşamayacak gibisiniz, imzalattıkları sözleşmede her türlü madde varmış.
İlk mesajımı düzenledim, oradan bakın.
O telefonu farklı numaralardan aramaya devam edin, muhtemelen açarlar, çocugunuz en azından programı kullanın.

X