Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

MeleGim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2009
2.472
3
0
İstanbul
BİR ÇOK KİŞİ BU SİTENİN VERDİĞİ TARİHLE GEBE KALDI VEDE KALACAK ALMANCA SİTE FAKAT İSTEYENLERE YARDIMCI OLUCAM TEK YAPMANIZ GEREKEN ADET SON ADET TARİHİNİZİ YAZIN GELEN KUTULARA....HADİ BAKALIMMMMkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
KIZLAR LİNKİ YANLIS ATMISIM ÖZÜR DİLİYORUM LİNKLERİ DÜZELTEREK ATIYORUMbuyrunnnnnnnnn
Fruchtbarkeitskalender | Eisprungkalender: Fruchtbare Tage berechnen - babyclub.de
Erster Tag der letzten Periode YAZAN YERE SON ADET TARHİNİZİ YAZIN
Durchschnittliche Zykluslänge BURAYADA KAÇGÜNDE ADET OLDUNUZU YAZIN EGER KAÇ GÜNDE ADET OLDUGUNUZU BİLMİYORSANIZ Gebelikveannelik.com - Olası Yumurtlama Günü Hesaplayıcısı BURAYA SON ADET TARİHLERİNİZİ YAZIP ASAGIDAKİ Girmiş verilere göre sikluslarınız yaklaşık ....SÜRÜYOR YERİNDE ...DA YAZAN GÜN ARALIGIDIR KESİN SONUC İÇİN BAKABİLİRSİNİZ.... GERİSİ İÇİN KULLANMAK İSTİYENLERE YARDIMCI OLUCAM
BUDA ALMANCADAN TÜRKÇEYE ÇEVİRİ YAPABİLECEĞİNİZ SİTEbuyrunnnnnnnnn
Google Translate

BUDA ADET DÖNGÜSÜ UZUN DÜZENSİZ OLANLAR İÇİN
Eisprungkalender / Eisprungrechner | Schwangerschaft, Mütter, Baby & Kinderwunsch Community
:lepi::lepi::lepi::lepi:

vallah süpersin cnmm çok sağol paylaşımın için her ayrıntısınıda düşünmüşsün cevirisine kadrr kaydirigubbakcemile5

ya senin almancayı türkçeye çevirip yardımcı olmana gerek yokki babyclup.de sayfasına tıklayıp yanında bu sayfanın çevirisini yapa bastığında arkadaşlar rahatlıkla kullanabilir her yabancı dili ve siteyi okuyup kullanabiliriyoruz rahat rahat ama yinede sağol arkadaşım

vallah süpersin cnmm çok sağol paylaşımın için her ayrıntısınıda düşünmüşsün cevirisine kadrr kaydirigubbakcemile5
nedemekk cnm benim....:1hug: yeterki işimize yarasın cnm benim ben pek faydalanamıyorum adetlerim cok düzensiz canım ya bebegimi kaybettim:gitme: kürtajdan sonra adet düzenlerim bozuldu cnm cok zor durumdayım sen denedinmi bunu zemuszemus
ya senin almancayı türkçeye çevirip yardımcı olmana gerek yokki babyclup.de sayfasına tıklayıp yanında bu sayfanın çevirisini yapa bastığında arkadaşlar rahatlıkla kullanabilir her yabancı dili ve siteyi okuyup kullanabiliriyoruz rahat rahat ama yinede sağol arkadaşım

aaa süper ozaman cnm ben göremedim ama nedemek cnm ben yardımcı olmak istedim zorlanmamanız için....:1hug:

bende yaptım kağan koctepenin sitesndeki testin günleri ile aynı çıktı saol canım uraşların için..

nedemekk cnm benim....:1hug: yeterki işimize yarasın cnm benim ben pek faydalanamıyorum adetlerim cok düzensiz canım ya bebegimi kaybettim:gitme: kürtajdan sonra adet düzenlerim bozuldu cnm cok zor durumdayım sen denedinmi bunu zemusz
ben ilk defa deniycemm cnmm çok geçmiş olsun hayatımmm tez zamanda yeni hamilelikk nasip etsin rabbim bende pcoluyumm adetlerim dzensiz ilaçlarla 3 aydır düzenli gibi bişii ama klomen le glucopage içiyorum bu akşam takvimi yaptım bende yarın yumurtlama günlerim başlıyo kısmet bakalımmm hayırlısı artık benim kilo sorunumda varrr

ben bide ovülasyon testi kullanıcam onuda dene istersen kullanan var bayaa ama bizim gibi düzensiz olanlarrın cebine biraz fazla masraf olucak gibi baya bi test harcarız gelıyo bana bende yarın alıcam kısmetse yarından itibaren yapmaya başlıycam bunuda dene istersen cnm

kk daki ovülasyon günü testini yapmıştım aynı günler çıktı bunda kız veya erkek olma olasılığıda belirtiliyo

bende yaptım kağan koctepenin sitesndeki testin günleri ile aynı çıktı saol canım uraşların için..
rica ederim cnmmm umarım işine yarar hepinizzinn işinize yarar.....liste yapsak diorumm adet tarihlerimizi yazsak tedavi yöntemlrimizi sorunlarımızı yazsak yardımcı alternatif tıptan yardım alsak....ele ele verelim diorummkaydirigubbakcemile2
nedemekk cnm benim....:1hug: yeterki işimize yarasın cnm benim ben pek faydalanamıyorum adetlerim cok düzensiz canım ya bebegimi kaybettim:gitme: kürtajdan sonra adet düzenlerim bozuldu cnm cok zor durumdayım sen denedinmi bunu zemusz
ben ilk defa deniycemm cnmm çok geçmiş olsun hayatımmm tez zamanda yeni hamilelikk nasip etsin rabbim bende pcoluyumm adetlerim dzensiz ilaçlarla 3 aydır düzenli gibi bişii ama klomen le glucopage içiyorum bu akşam takvimi yaptım bende yarın yumurtlama günlerim başlıyo kısmet bakalımmm hayırlısı artık benim kilo sorunumda varrr
anldm cnm adetdüzeni cok kötü bişe ben ilkkez böle oluorum ya bebegimden sonra böle oldum cnm bende..kilo sorunun varmıs cnm kaç kilosun
ben bide ovülasyon testi kullanıcam onuda dene istersen kullanan var bayaa ama bizim gibi düzensiz olanlarrın cebine biraz fazla masraf olucak gibi baya bi test harcarız gelıyo bana bende yarın alıcam kısmetse yarından itibaren yapmaya başlıycam bunuda dene istersen cnm
anldm cnm bakalım buay bi gidiim diorum doktora yarın hormon tahlili yaptrıcam inş bişe cıkmaz dua edin kızlar....
kk daki ovülasyon günü testini yapmıştım aynı günler çıktı bunda kız veya erkek olma olasılığıda belirtiliyo

evet cnm bebegimiz olsunda salıklı hayırlı ne olursa olsn....:1hug:

pembe patikcim cnm saol buarada teşşekr edrm allah inş kimseye yasatmsın cnm cok zoor bişey bebegim küçüücüktü....karnımda öldü allahım inş seninde ve isteyen herkesin kucagını doldursun cnm......

valla yapalım cnm bana uyarr benim tahlıllerim yapıldı onlarda bi sorun yokk çok şükür adet gününde yapılıyo 3.günü yapılmıştı benimki dr git ben pişmanın ertelediğim için ama ilk evlendik düğün borçlarını bitirelim dedik hazır değildim sonra araba alalım dedik hep ertelendi bebekk işii 4 yılımı bitirdim 5 yıla girdik evlilikte zaman çok çabuk geçiyo

valla yapalım cnm bana uyarr benim tahlıllerim yapıldı onlarda bi sorun yokk çok şükür adet gününde yapılıyo 3.günü yapılmıştı benimki dr git ben pişmanın ertelediğim için ama ilk evlendik düğün borçlarını bitirelim dedik hazır değildim sonra araba alalım dedik hep ertelendi bebekk işii 4 yılımı bitirdim 5 yıla girdik evlilikte zaman çok çabuk geçiyo

haklısın cnm...cok haklısın ben hemen gidicem yarın tsh fsh ft4 prl e2 hormnlarına baktırıcam cnm 16.sındada muayne olucam cnm

baksana bi ikimiz varızz..:) senin son adet tarihin nezamn canım ve gelcek olan nezamn inşşş gelmesinnde....opuyorumnanaktan

28 kasımda oldum en son inş gelmezzz :D olsun kız çoğalırız merak etme sen aralık sonunda olurum heralde milletin ki gibi aynı zamanında gelmıyoki uyuz şeyy sen biran önce dr yee

28 kasımda oldum en son inş gelmezzz :D olsun kız çoğalırız merak etme sen aralık sonunda olurum heralde milletin ki gibi aynı zamanında gelmıyoki uyuz şeyy sen biran önce dr yee
:):)olmazsınn inş cnm inşşşş evet cnmm gidicem yarn yazarm sonuclarımı yarın cörekotu bal tarcına baslıcam cnm hayrlısı bakalım sende denesene onu aaaa bak ne duydum pembepatiğim sogan kabugunu kanatıp içicekmssn hamile kalan akrabamız var kız öle deneriz bizde ben liste yapıcam cnm bi kişi daha eklensinde listemizi hayırllısıyla yapalım cnmm
sekerkiz67 hg cnmmmm denedinmi kızz takvimi

hg cnm sekerkız sen bahset bakalım biraz sorun ne sizde kaydirigubbakcemile4

mIZmız CNM hoşgeldinnn sen hamile kalıcaksnn bak gör.....bu yöntemide dene cnm kız senin kalcıagın nedense cok içime doguyor...:1closedeyes:

bende yaptum cnm:)

çörek otuna başlıyorum sonunu getiremıyorum midem kabl etmıyo cnm onu ama geçen yıl soğan suyunu adet olmak için yapmıştım 3 4 ay adet olmamıştım köye anneme gitttiğimde anneciğim kaynattı 4 güünü hastalandımm ve rahimi temizliyoo yan etki kaşıntı yaptı bana ablamada sölemiştim oda yapmıştı ondada kaşıntı oldu ama faydası varmışş 4o lı yaşlarda bi kadın bunu içmişş ve hamile kalmış hemde bizim buralardan kadın yıne kkda yazıyodu biri ama yaşı geç diye bide hastaymış bebeği aldırmışlar yapalım liste cnm

Back
X