Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nedemekk cnm benim....:1hug: yeterki işimize yarasın cnm benim ben pek faydalanamıyorum adetlerim cok düzensiz canım ya bebegimi kaybettim:gitme: kürtajdan sonra adet düzenlerim bozuldu cnm cok zor durumdayım sen denedinmi bunu zemuszemusvallah süpersin cnmm çok sağol paylaşımın için her ayrıntısınıda düşünmüşsün cevirisine kadrr kaydirigubbakcemile5
ya senin almancayı türkçeye çevirip yardımcı olmana gerek yokki babyclup.de sayfasına tıklayıp yanında bu sayfanın çevirisini yapa bastığında arkadaşlar rahatlıkla kullanabilir her yabancı dili ve siteyi okuyup kullanabiliriyoruz rahat rahat ama yinede sağol arkadaşım
nedemekk cnm benim....:1hug: yeterki işimize yarasın cnm benim ben pek faydalanamıyorum adetlerim cok düzensiz canım ya bebegimi kaybettim:gitme: kürtajdan sonra adet düzenlerim bozuldu cnm cok zor durumdayım sen denedinmi bunu zemusz
ben ilk defa deniycemm cnmm çok geçmiş olsun hayatımmm tez zamanda yeni hamilelikk nasip etsin rabbim bende pcoluyumm adetlerim dzensiz ilaçlarla 3 aydır düzenli gibi bişii ama klomen le glucopage içiyorum bu akşam takvimi yaptım bende yarın yumurtlama günlerim başlıyo kısmet bakalımmm hayırlısı artık benim kilo sorunumda varrr
rica ederim cnmmm umarım işine yarar hepinizzinn işinize yarar.....liste yapsak diorumm adet tarihlerimizi yazsak tedavi yöntemlrimizi sorunlarımızı yazsak yardımcı alternatif tıptan yardım alsak....ele ele verelim diorummkaydirigubbakcemile2bende yaptım kağan koctepenin sitesndeki testin günleri ile aynı çıktı saol canım uraşların için..
anldm cnm adetdüzeni cok kötü bişe ben ilkkez böle oluorum ya bebegimden sonra böle oldum cnm bende..kilo sorunun varmıs cnm kaç kilosunnedemekk cnm benim....:1hug: yeterki işimize yarasın cnm benim ben pek faydalanamıyorum adetlerim cok düzensiz canım ya bebegimi kaybettim:gitme: kürtajdan sonra adet düzenlerim bozuldu cnm cok zor durumdayım sen denedinmi bunu zemusz
ben ilk defa deniycemm cnmm çok geçmiş olsun hayatımmm tez zamanda yeni hamilelikk nasip etsin rabbim bende pcoluyumm adetlerim dzensiz ilaçlarla 3 aydır düzenli gibi bişii ama klomen le glucopage içiyorum bu akşam takvimi yaptım bende yarın yumurtlama günlerim başlıyo kısmet bakalımmm hayırlısı artık benim kilo sorunumda varrr
anldm cnm bakalım buay bi gidiim diorum doktora yarın hormon tahlili yaptrıcam inş bişe cıkmaz dua edin kızlar....ben bide ovülasyon testi kullanıcam onuda dene istersen kullanan var bayaa ama bizim gibi düzensiz olanlarrın cebine biraz fazla masraf olucak gibi baya bi test harcarız gelıyo bana bende yarın alıcam kısmetse yarından itibaren yapmaya başlıycam bunuda dene istersen cnm
kk daki ovülasyon günü testini yapmıştım aynı günler çıktı bunda kız veya erkek olma olasılığıda belirtiliyo
evet cnm bebegimiz olsunda salıklı hayırlı ne olursa olsn....:1hug:
valla yapalım cnm bana uyarr benim tahlıllerim yapıldı onlarda bi sorun yokk çok şükür adet gününde yapılıyo 3.günü yapılmıştı benimki dr git ben pişmanın ertelediğim için ama ilk evlendik düğün borçlarını bitirelim dedik hazır değildim sonra araba alalım dedik hep ertelendi bebekk işii 4 yılımı bitirdim 5 yıla girdik evlilikte zaman çok çabuk geçiyo
:):)olmazsınn inş cnm inşşşş evet cnmm gidicem yarn yazarm sonuclarımı yarın cörekotu bal tarcına baslıcam cnm hayrlısı bakalım sende denesene onu aaaa bak ne duydum pembepatiğim sogan kabugunu kanatıp içicekmssn hamile kalan akrabamız var kız öle deneriz bizde ben liste yapıcam cnm bi kişi daha eklensinde listemizi hayırllısıyla yapalım cnmm28 kasımda oldum en son inş gelmezzzolsun kız çoğalırız merak etme sen aralık sonunda olurum heralde milletin ki gibi aynı zamanında gelmıyoki uyuz şeyy sen biran önce dr yee
sekerkiz67 hg cnmmmm denedinmi kızz takvimi
nedemekk cnm benim....:1hug: yeterki işimize yarasın cnm benim ben pek faydalanamıyorum adetlerim cok düzensiz canım ya bebegimi kaybettim:gitme: kürtajdan sonra adet düzenlerim bozuldu cnm cok zor durumdayım sen denedinmi bunu zemusz
bende yaptum cnm:)