Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

umutsuz cnm benim ameliyat 1 temmuzda olmustu sonra 6gun hafif lekelenme oldu.ilk adet tarihim 26 temmuz 6gun surdu. 2adetim 10 austos oda 7gun. 3.adetim7 eylul oda yedigun surdu. 4.adetim 4ekim 8gun 5.adetim 3aralik 5gun surdu. 6.adetim 27 aralik buda besgun surdu.benim doktora kalsa iki adet gordukten sonra calismaya baslayin dediydi amannnnnn gun benimkidemi dengesiz renkli gunum

tamam tatlişkom bnde çıkıorum gözlerim bozuk fazla bakamıorum ekrana ama sonra yine gelicem öpüorum hepinizi muckkk mcukkk:)))

eh cnm biraz düzensiz son adetlerin biraz daha gibi duruyor cnm benimde doktorum dedi ilk adet geçsin korunmana gerek yok dedi.cnm eşim geldi gelcek diye iice hesaplayamdm daha sonra daha ii bakarım ama söle bakıldıgında düzensiz duruyor patiğim sedam sana yardımcı olurlar cnm gelince hemen bakıcam sana yazıcam cnmkaydirigubbakcemile5

kızlar bende bu teste baktım. çok güzel... anladıgım kadarıyla ne zaman kan testi ne zaman idrar testi yaptıgında çıkıcagını da gösterio dimi ??
biri benim üçün bakabülüümüü :kedi:
anlayamadıgım yerler var da

hoşgeldn cnmmm herşeyi gösterior cok güsel cnm ben şimdi cıkıcam ama gelicem 1saate kadar anlamdıgın yerleri sana anltcm tamammı cnmm

merhaba arkadaslar........benim adetime 7-10 gun kala goguslerim agrir bu yumurtladigim anlaminami geliyor ?????????

merhaba arkadaslar........benim adetime 7-10 gun kala goguslerim agrir bu yumurtladigim anlaminami geliyor ?????????

cnm kasık agrısını bilioruz ama gögs bilmiorum tam olarak senin için netten araştırdım söle bi bazıları yazmıs agrıor ama neden die gögs uclarında agrı oluyormus yumurtlama günlerinde bazılarının sonra geçiyormus cnm senn öylemi oluor yada adet olcaksn diemi agrıor acabaCADIARZU

bilmiyorumki canim sadece adetime bir hafta kala goguslerim baya agrir.....bide ben cok tuyluyum polikistlik varmidir diye korkmaya basladim....yeni evliyim esimle cocuk istiyoruz cokkkkkk (( bu ay ilk denememiz olucak

bilmiyorumki canim sadece adetime bir hafta kala goguslerim baya agrir.....bide ben cok tuyluyum polikistlik varmidir diye korkmaya basladim....yeni evliyim esimle cocuk istiyoruz cokkkkkk (( bu ay ilk denememiz olucak

ayyyy cnm benim allah mesut etsin inşş en yakın zmanda bebişinnniizz olurr canım bi doktora git bakalım bidahaki ay topiğimizin basındakii yumurtlamanınyaptınmı cnm adetlrin düzenlimidir?buarada hemen cörekotu tarcın bala baslaaa

slm arkadaşlar bende umutsuz bir bekleyişteyim 16 aralık hüzün günümü rabbim isteyen herkese varsin inş. meleklerini

adetlerim duzenli canim.....31 gunde bir adet oluyorum ve en son 1 aralikta adet oldum...bir kac gun sonra calismalara hiz vericez....ovulasyon testini almayi dusunuyorum eczaneden belki yumurtlayip yumurtlamadigimi gosterir bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…