Erkek İnfertilitesi KIZLAR BU SORUNU OLANLA DERTLEŞMEK İSTİYORUM

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

hayy haaaakkkksss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2020
28
10
3
29
selam herkese eşimde sperm sayısı az ve haraketi az 4 yıldır çocuğum olmuyo ben bunu yaşayan insanlarla fikir alışverişi istyorum kullandığım kür vs şeylerden eşimw zarar vermesinden çol korkuyorum belki bu işi yemiş yutmuş biri bana yardım eder mesajlarınızı bekliyorum

selam herkese eşimde sperm sayısı az ve haraketi az 4 yıldır çocuğum olmuyo ben bunu yaşayan insanlarla fikir alışverişi istyorum kullandığım kür vs şeylerden eşimw zarar vermesinden çol korkuyorum belki bu işi yemiş yutmuş biri bana yardım eder mesajlarınızı bekliyorum
Elmizden geldıgınce yardımcı oluruz degrlerınız naaıl

Canım fsh yüksekse benim yaptığım hatayı yapma.. keci boynuzu zarar veriyor bizim sayımız daha da düştü maalesef

Canım takviye ürünler var
Belki isimlerini burdan yazmam uygun değildir
Doktorunuz varsa eğer ona da danışabilirsiniz
Sayıya ve hıza katkısı oluyor mutlaka

Değerleri nasıl? Daha önce hangi kürleri ve denediniz

8 milyon sperm düşük bide biz tüp bebek yaptık özel hastanede kayınpederim embriyolara para verilcek diye dondurtmad ı o yüzden bi hakla saçma sapan bi işti off neyse benim yaptığım şeyler hep kısa oldu keçiboynuzu falan proxeed kullandık sadece 2 kutu doktor 6 ay kullan dedi eşim bişeyi devam ettirmiyo pahalı diye bide şimdi bilgili az ve öz bişeyler yapcam

Proxeed plus ve benzeri ürünler canım senin söylediğin gibi
Ama düzenli kullanmanız lazım
Spermler yaklaşık olarak 3 ayda bir yenileniyor
O yüzden en az 3-6 ay kullanmak gerekiyormuş

Şuan keçiboynuzu soğuk pres, çaksır suyu ve incir kürü , ara öğünlerde çilek muz kureyeniş kavak çekir deği falan aklıım hep havuç suyunda ama keçiboynuzunu bi içim almıyo çok şekerli bide adama bişey yapcak diye korkuyorum ama millet böle yapıp hamile kalmış neyse sizce nasıl gıdalar

Proxeed plus ve benzeri ürünler canım senin söylediğin gibi
Ama düzenli kullanmanız lazım
Spermler yaklaşık olarak 3 ayda bir yenileniyor
O yüzden en az 3-6 ay kullanmak gerekiyormuş

Biz yeni ev aldık o yüzden şuan düzenli o ilacı alamayız alsak belkide şifa olur ama bide o eşime sinir yapıydu bilmiyom belkide yalandan yapıyodu bırakmak için

Biz yeni ev aldık o yüzden şuan düzenli o ilacı alamayız alsak belkide şifa olur ama bide o eşime sinir yapıydu bilmiyom belkide yalandan yapıyodu bırakmak için
Canım benim eşim 3 ay promenk kullandı sınır falan yapmıyor bizde fayda etmedi şuan sadece çörekotu yağı kullanıyor iyi gelir mi bilmiyorum yeni başladı

Back
X