kızlar büyü olabilirmi

BAHAR ASKIN

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2015
51
9
39
kızlar dün artık havalar ısındı dıye kot montumu giydim işe geldim en son gecen sene giymistim.yatak odamın kapı arkasında asılı dururdu.sonra aksam eve gıderken elimi cebime bı attım peceteye sarılı beyaz bir toz tadına bakmak zorunda kaldım ve tuz cıktı sasırdım tabı seker olsa hanı dıcem agzıma atmak için ben koydum tuzu neden koyayımki bır anlam veremedım 1.5 yasında kucuk kızım var gelen gıden cok oldu onun dısında kayınvaldemde anahtarım var ve suan aramız kötü 1 hafta önce tartıstık sımdı desem onlara bizmi yaptık derler yanlis anlarlar dıye soylemek ıstemedım zaten öyle bişey yaptıklarını allahta bılıyo düsünmedım esimlede tartısmalarımız oluyo her evde oldugu gibi yuvamı bozmaya kim ugrasabilir zaten badana yapcam önmüzdeki hafta cok kıl oldum simdi heryeri bakıcam baska bişey bulurmuyum dıye ama neden kim yapmiş olabılır yada ne yapmam lazım tesekkurler simdiden

Valla büyü falan hiç anlamıyorum filmlerden yola çıkalımmm bir şeyler yazması lazım abuk sabuk:KK45:

ben 1 sene o ceketın kapı ardında asılı kalmasına takılı kaldım gerısını anlayamadım
nedenki senin dolabında yada kapı arkasında asılı giymedigin bişeyin yokmu neyıne takıldın bence canın sıkılmıs yazmıs olmak için yazmayn dalgada gecmeyin bir sey soruyorum anlatıyorum cevabın varsa yada bildigi birsey varsa yazarsın sacmalamanıza gerek yok

1 sene giyilmeyecek bir şeyi bazaya koysaydınız ya da dolaba assaydınız keşke...Neyse konuya dönelim, bence siz koymuşsunuzdur,sonra da unutmuşsunuzdur.Ben dışarı çıkınca çantama salatalık atarım,çok seviyorum.Belki öyle bir durum olmuştur da tuzu cebinize koymuşsunuzdur

1 sene giyilmeyecek bir şeyi bazaya koysaydınız ya da dolaba assaydınız keşke...Neyse konuya dönelim, bence siz koymuşsunuzdur,sonra da unutmuşsunuzdur.Ben dışarı çıkınca çantama salatalık atarım,çok seviyorum.Belki öyle bir durum olmuştur da tuzu cebinize koymuşsunuzdur
herseyi bazanın altına koyabılsek bende bılıyorumda mecbur kapı arkasınada asıyoruz bende dusunuyorum ama tuz bu seker olsa tamam haklısınız zaten yapabılcegım bısey yok delil yok kime ne dıyebılırım sadece eger bırı bısey yaptıysa allaha havele edıorum

öle şeyler yok inanma kalboını bozma neye ınanarısan o oluyormuş gibi yaşarsın algıda seçicilik başlar,bişey olsa ay biz bu kadar kavga etmezdik falana bağlarsın,öle bişey olsa f... ne paraları olurdu hepsi çarpışlmış tipler,sakın bulaşma

nedenki senin dolabında yada kapı arkasında asılı giymedigin bişeyin yokmu neyıne takıldın bence canın sıkılmıs yazmıs olmak için yazmayn dalgada gecmeyin bir sey soruyorum anlatıyorum cevabın varsa yada bildigi birsey varsa yazarsın sacmalamanıza gerek yok
dalga gecmıyorum kapı ardında sadece uzerımzıden cıkardgıımız pıjemalar asılı duruyor , onun dısında yazın yada kısın yıkayarak gıyıyorum kabandı cekettı
tuza gelınce 1 sene gecmıs nereden hatırlayacaksınız sız koymussunuzdur

dalga gecmıyorum kapı ardında sadece uzerımzıden cıkardgıımız pıjemalar asılı duruyor , onun dısında yazın yada kısın yıkayarak gıyıyorum kabandı cekettı
tuza gelınce 1 sene gecmıs nereden hatırlayacaksınız sız koymussunuzdur
haklısınız zaten öyle yapıyoruz yazlık kıslık neyse artık hava ısınınca kalın montumu gıymek istemedım kızımıda anneme götürcektim gec kalmayım dıye acele ettım onuda arada giyerim dıye kaldırmamısım demekki neyse anlam veremedim sadece basınıza böyle bişey geldimi diye anlatmak istedim tuz çünkü iyi yorumlanmıyo o yuzden merak ettim yapabilcegim bişey yok zaten

öle şeyler yok inanma kalboını bozma neye ınanarısan o oluyormuş gibi yaşarsın algıda seçicilik başlar,bişey olsa ay biz bu kadar kavga etmezdik falana bağlarsın,öle bişey olsa f... ne paraları olurdu hepsi çarpışlmış tipler,sakın bulaşma
öyle yapmaktan baska carem yok zaten

sizin konu da saçma be arkadaşım.
büyü falan peçete içinde tuz.
gerçekten sana mantıklı ya da bilimsel geliyor mu?
o tuzun o zararı dokunabilir sana?
bence o ceketi giydiğin bi gün gayri ihtiyari şekilde cebine sokmuşsun 1 sene geçmiş unutman çok doğal.
benim ceplerimden neler neler çıkıyor kalemtıraş falan. :)

büyü falan değildir büyük ihtimalle siz koymuşsunuzdur unutmusunuzdur.

bende bazen kabanımın cebine para koyarım orada unuturum kışın o parayı orada bulmanın keyfi paha biçilemez valla :KK53:

Büyü olduğunu sanmıyorum açıkcası :)) sen koymuşsundur dışarda yemek yerken vs kkalmıştır öyle unutulur biri büyü yapsa cebine koyacak hali yok heralde :KK66:

X