• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık KİZLAR COK COK ACIL YERİMDE DURAMIYORUM HEYECANDAN

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

duygussu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2021
100
67
28
29
Bata 3 gün kala Forest erken gebelik testi yaptım. Çok silik hayalet cizgi cıktı sizce gebe miyimdir??? Yardimci olursaniz cok seviniriiimmm. Ayni zamanda laboquick ovulasyon testi yaptim O da koyuya yakın çıktı
Fotografta forest testinin sonucunu ekledimm

Eklentiler

• 20210216_182000.webp
    20210216_182000.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 609
  • IMG-20210216-WA0009.webp
    IMG-20210216-WA0009.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 602
Bata 3 gün kala Forest erken gebelik testi yaptım. Çok silik hayalet cizgi cıktı sizce gebe miyimdir??? Yardimci olursaniz cok seviniriiimmm. Ayni zamanda laboquick ovulasyon testi yaptim O da koyuya yakın çıktı
Eveet 🤗 var gibi hayırlı olsun

Hayali çizgi var gibi evet🥰 ama kan testinizi mutlaka yaptırın emin olmuş olursunz.Darısı bizleree❤️

Cok sagol canimm. Insallah Allahim isteyen herkese nasip etsin Amiinn🙏🏻🙏🏻❤❤🥰🥰
gözünüz aydin benimde ilk gebelik testim silik cikmisti 3 cu kizimi 2 bucuk ay önce dogurdum Rabbim isyeyen herkese tattirsin annelik duygusunu👧

Back
X