Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar göğüslerim de büyüme oldu ve şimdi de sağ göğsümden sıkınca beyaz birsey geliyor ve ben hamile değilim sizce neden dir çok korktum bir bilgisi olan varmı
Prolaktin hormonu vücudun süt salgılamasını sağlayan hormondur. Aşırı yükselirse göğüsten süt gelebilir ama sıkmayın göğsünüzü yani sıktıkça gelir. Ayrıca bu hormon yükselince beyin tüm vücuda bu beden hamile sinyalleri gönderdiği için yumurtlama da durur adette görülemez. Adet düzensizliğiniz prolaktin hormonunuzdaki bozukluktan kaynaklanıyor olabilir. Endokrin doktoruna görünmeniz lazım.
Yumurta olmazsa bebekte olmaz canım. Ama stres yapma doktorun senden kan testi isteyecektir, çıkan sonuca göre gerekirse ilaç verip değeri düşürecektir. Zaten hormon normal değerlere inince yumurtlama da olur bebekte. Yalnız çok fazla Bebek istiyorsan ve kafaya takıyorsan psikolojik olarak sende bu hormonu yükseltiyor olabilirsin. Yani hamile olmadığın halde acaba hamile kalabildim mi ay galiba hamile kaldım derken beynin bu beden hamile sinyali verebilir.
Rica ederim ne demek zamanında bende az çıkartmadım bu hormonları tavana ama hepsi geride kaldı çok şükür tez zamanda sen de hem şivana hem bebeğine kavuşursun inş.
Rica ederim ne demek zamanında bende az çıkartmadım bu hormonları tavana ama hepsi geride kaldı çok şükür tez zamanda sen de hem şivana hem bebeğine kavuşursun inş.
Evet 2 ay önce normal değerdeymiş ama zaten o dönem böyle bir şikayetin yoktu değil mi? Şikayetler yeni başladığına göre prolaktinin de yeni yükselmiştir canım. En güzeli doktora görünüp tahlillerini yaptırman bence. Sonuçta hamile değilken süt gelmesi normal bi durum değil, sebebinin bulunması gerekli.
Canimm benimm benim bi kizm varr 2 yasinda ve ben 3 aylikken emmeyi birakmisti beni ve halenn bende sut geliodu etrafimdakiler sutun gelmesi normal deil halenn doktoraa gorun demislerdi bende cok korkmustum bi ay olmamistir tam kadin doguma gittim kan aldilar prolaktine baktilar cok sukurr temiz cikti bise cikmadi kanimda ama halen neden sut gelirr bilmiom.sikincaa gelio korkma allahin izniyle bise cikmazzz inss