Kızlar cok mutluyum allahıma sükürler olsun

aylinhanim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2008
65
2
86
Aydın
KIZLAR MERHABA,
ben 2,5 yillik evliyim son bir senedir bebek bekledik fakat olmadi. esim varikoseldi gecen sene aralik ayinda ameliyat oldu. gecen ay esim sperm testi yaptirdi fakat ameliyattn sonra hic bir gelisme olmamis. doktora gittik doktor bize asilama ile hic ugrasmayin size tüp bebek oneriyorum dedi. o an esimle cok üzülmüstük dünyamiz yikildi. ne yapacagimizi sasirmistik. hemen merkezlerini arastirmaya basladik. daha sonra tüp bebek merkezine gidip ön görüsme yaptik. doktorum eser bey hemen tedaviye baslayalim dedi. günümü bekledik ve 17 kasimda tedaviye basladik. ilk etapta vücudum az gelisme sagliyordu her gün kan testi yaptiriyorduk. hatta son zaman Eser Bey yarinda hormon seviyen istedigim düzeye gelmezse tedaviye ara verecegiz demisti. cok üzüldüm ve bir gün boyunca sürekli Allahima dua ettim. Allahim dualarimi kabul etti ve ertesi gün degerlerim iki katina cikti. 1 aralikta yumurtalarim toplandi 3 yumurtam toplandi ve 2 saglam embriyo olustu. 4 aralikta 2 tane konuldu ve bu gün 12 gün yani 16 aralikta sonucum belli oldu. BHCG degerim 145 cikti. o kadar cok mutlu oldum ki anlatamam. su an bile hala rüyada gibiyim. insallah sonuna kadar hayirli olur.

arkadaslar sizce tek bebisim mi olacak yoksa ikizmi:)

Allahim bizim gibi herkkesin yardimcisi olsun. Allahim hepimizin dualarini kabul etsin

COK MUTLUYUM COOOOKKKK
:hooray:
insallah sag salim saglikli ve annesine babasina saygili Allahini Peygamberini bilen bebis dünyaya getiririm....hihoyyytkaydirigubbakcemile5

arkadaşım tebrik ederim :)Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip eder işallahhh..Valla bana tek bebekmiş geldi.Sağlıkla gelsinn...

canım belli olmaz o benim 12.gün değerim 127.idi ve doktorum ikiz olabilir derken bide öğrendikki üçüzler

göz-n aydın ikiz olabilir ama inşallah tek olur bence trcrübemden dolayı bunu söylüyorum yanlış anlama... Allah kucağına almayı nasip etsin.

merhaba canım hayırlısı olsun..
bu tek mi ikiz mi konusu walla bence de gebelik test sonucuna göre çok da belli olmuyo benim de 10. gün 153 dü. tek gebelik. ama 12. gün 140 larda değeri olan bazı arkadaşlarda ikiz gebelik görüldü. sağlıklı olsun da :)

canım tebrikler hayırlısıyla kucağına almanı diliyorum hayırlı olsun inşş..a.s.

Allah tamamına erdirsin canım , inşallah sağlıcakla ve zamanında kucağına alırsın :Saruboceq:

cok sagolun kizlar insallah hepimizin istedigi gibi olur hersey,Allah yardimcimiz olsun.muraycim ücüzmü bekliyorsun sen kac ayin icindesin?

ne guzel yazmissin canim "insallah annesine babasina saygili Allahini Peygamberlerini bilen bir bebis getiririm dunyaya" bende butun kalbimle amin diyorum Allahim kucagina aldigin gunude gostersin insallah...

yagmurcn senin ikizlerinmi var yoksa:)benimde arkadasim yeni dogum yapti tüp bebekten ikizleri oldu masallah cok tatlilar ama tabiki dedigin gibi zorluklari vardir iki bebege ayni anda bakmak zordur.ama bide söyle düsün Allahtan bitane isterken iki tane veriyo negüzel aslinda.hem bida mesela ikinci bebegi düsünmene o acilari cekmene gerek kalmaz demi canim

sagol mehaycim,ben almanyada dogdum büyüdüm artik 2 senedir türkiyede gelin oldum burda yasiyorum.fransada yasiyormussun gurbetcisin ondan öyle dedim.senin durumun nasil hamilemisin cocuklarin varmi ?

çok mutlu oldum aylinhanım.aydın da mı yaptırdınız acaba.benimde test tarihim 23 aralık gece eşimle heycandan zor uyuduk.ALLAH HAYIRLI SAĞLIKLI SIHHATLİ EVLAT VERSİN HEPİMİZE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…