kızlar çok önemli yardımmm

morsalkimm

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2015
23
10
37
merhaba arkadaşlar heyecandan ölmek üzereyim, 2 senelik evliyim bebek istiyoruz eşimle. bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım şimdi test yaptım ikinci çizgi silik ama görünüo net bir şekilde hamilemiyim şimdi ??????????? acil yazın nolur heyecandan ağlayacağım şimdiiii :KK43:

Canimmmm resim yuklesene daha net görürüz.ama sunu diyim kizimdada silik çıkmıştı :))) yarin ilk isin kan testi yaptırmak olsun şimdiden hayırlı olsunnnn darısı bizeeeeeee :)))))))))

şuanda bundan daha belirgin halde acaba diyorum hamilemiyimmmm

Eklentiler

• IMG_4629.JPG
    IMG_4629.JPG
    144,3 KB · Görüntüleme: 155
Ayyy superrr benimde aynıydı inşallah hamilesindir canım Allah gönlüne gore versin.varmı ikinci bi testin?

şimdiki hali bu daha belirgin 20 dk filan oldu heyecandan patlıcam

Eklentiler

• IMG_4630.JPG
    IMG_4630.JPG
    157,2 KB · Görüntüleme: 137
Ben yapmıştım canım tabi sen bilirsin o zaman yarına kadar sabredip bi kan testi yaptır mutlaka sonucu yaz olurmu :)

Valla öyle görünüyor canım benimmm Rabbim sevincini yarıda birakmasin inşallah daha önce silikte olsa hic ciktimi?

ayyy kızlarrrrrr heyecandan ölücemm napmam lazım şimdi minnakım için hıııı ne zaman kan testi yaptırmam gerek bugün adet olmam gerekirdi olmadım şimdi yarın kan testi yaptırsam çkarmı

çıkar canım, yarın hemen kan testi yaptır

benim de aynen boyle çıktı 4 hafta 3 günlüktü doktora gtttim keseyi bile gördüm mercimek kadardı :)))

Büyük bi ihtimalle çıkar canım hadi inşallah yarında güzel haberler ver bize:))) simdi sabah olmaz sana :)))))

ne zamandır istiyordunuz canım baya heyecanlısın :) sanırım bekledin biraz :)

ayy bende boyleydım yaaa napcagımı şaşırmıştım

hayılı olsun tekrar

aslında bu ilk denememiz ama başka sebeblerden hayat şartlarından dolayı bebek yapmamız ertelenmişti şimdi çok şüükür tam zamanı o yüzden çok heyecanlıyım nasıl uyicam bilmiyorum Allah razı olsun kızlar size bol bol dua edicem eminolun ve sizde bana dua edin ne olur :)

Ben daha Tecrübe edemedim ama çok silik bile çıksa hamilelik vardır diye biliyorum ki sende gayet belirgin hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin :)

X