Kızlar çok sinirliyim Allah aşkına bir deyin bana ne yapayım ben bunları?

incirkusum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2014
625
369
Kızlar eski konumu okursanız beni hatırlarsınız. Teyzem yine sinirlerimi zıplattı.
Onlar ağustos eylül gibi düğün yapacaktı o yüzden bizde ekime karar verdik.
Bugün diğer teyzemi aradım 10 ekimde düğünüm var yer ile anlaşıyoruz diye. Vee bilin bakalım ne oldu? Çocuğunu evlendirecek teyzemlerde ekime karar vermiş. Dügün salonu bakıyorlarmış.
Tabi benim sizden baska kimsem yok ya düşene birde siz vurun bakalım.
Nişanlımın da ailesiyle arası düzeliyordu, tam istediğim gibi kır düğünü yapacaktım :KK43:
Sağ olsunlar yine hayallerimi yıkmayı başardılar.
O sinirle bir şey demedim ama bir daha ararlarsa hiçbiriniz gelmeyin istemiyorum, nikahımı yapıp gideceğim diyeceğim.
Söyleyin bana ne yapayım ben bu aileyi? Her şeyi içimde bıraktılar.

Önce konuna da yazdık takma o teyzeyi düğününü vs yi

Herkes istediği gün evlenir kim de hangi düğüne isterse ona giderrr

neden esas teyzeyle konuşup halletmiyosun ?
düğün bu oyuncakmı sürekli kararmı değişirmiş :cool:

Bütün herkes esas teyzeyle aynı şehirde o yüzden herkes oraya gidecek.
Beni sinirlendiren bizde gelelim diye ekimde yap dediler bugün de onların ekimde yapacağını öğreniyorum. Haber verme zahmetinde bulunmadılar. Oyuncak ettiler bu işi.

Niye bu kadar takıyorsun ekım sadece sana mı tapulu koca 4 haftasonu var aynı gün yapmazlar herhalde bu kadar kaprıs yapmayın

hem Ağustos, hem Eylül, hem Ekim nasıl parsallenir ki? 13 hafta sonu var. Kaç çift evleniyor?

hatayı en başından kendin yapıyorsun zaten ona buna sorularak gün alınmaz onlar sana sordular mı annene sordular mı günü alırken? hayır..
ee sen neden arayıp soruyorsun sen alacaksın gününü kime uyarsa haa akrabalar ikiye bölünür zor olur vs dinleme hiç
onlar değiştirsin çok rahatsız oluyorsa ben kimseye sormadım düğün günümü çünkü kimseye göre ayarlayamazsın.

ekım sana mı ozel anlamadım ? ne olmuş bende kuzenlerimle arda arda evlendım gayet de guzel oldu senın derdın ne anlamadım acıkcası :KK14:

Kapris yapmıyorum kızlar ağustos ve eylülde iki kuzenin doğumu var diğer kuzende bu aralar düğün yapacak diye kendileri istediler ekimde yapın ki gelebilelim diye. Bütün akrabalar 12-13 saatlik uzaklıkta ve hepsi aynı şehirde. Bir tek biz uzaktayız.

Kapris yapmıyorum kızlar ağustos ve eylülde iki kuzenin doğumu var diğer kuzende bu aralar düğün yapacak diye kendileri istediler ekimde yapın ki gelebilelim diye. Bütün akrabalar 12-13 saatlik uzaklıkta ve hepsi aynı şehirde. Bir tek biz uzaktayız.
Eee yani isteyen gelir istemeyen gelmez aynı gün mü yapıyorsunuz Allah baska dert vermesın

X