KIZLAR DESTEK LÜTFEN!!!

storm_angell

popüler üye :)
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2014
1.397
665
37
malumunuz bilmiyorum artık bilmeyeniniz kaldımı uzun zamandır aşk acısı çekiyorum
durup durup eski erkek arkadaşıma mesaj atıyorum en son dün aradım zamana ihtiyacım var seni seviyorum ama istemiyorum ben sana evlenme teklif edicektim falan dedi en son beni sevmediğini söyledi
asıl konu ise ben onu unutamiyorum kendimi daha fazla küçük dürmemek için kendimi başka uğraşlara vermem lazım ama neye ne yapmalıyım fikir verin bana lütfen

not: çalışıyorum ama işim hiç yoğun değil

onu her yerden engelmekle başla mesela telden whatsapptan face den neyse ortak alanlarınız oralardan engelle uzaklaş

sen uzaklaşmak için bir adım at

geriye çekil o ne yapıcak bir de sen dene

ses çıkmazsa bırak onu hayatına bak hiç kimse vazgeçilmez değildir.

bir şeyden vazgeçmek başka bir şeye merhaba demek için hazırlımış

bunu dene

onu her yerden engelmekle başla mesela telden whatsapptan face den neyse ortak alanlarınız oralardan engelle uzaklaş

sen uzaklaşmak için bir adım at

geriye çekil o ne yapıcak bir de sen dene

ses çıkmazsa bırak onu hayatına bak hiç kimse vazgeçilmez değildir.

bir şeyden vazgeçmek başka bir şeye merhaba demek için hazırlımış

bunu dene
laflara bak ben sana evlenme teklifi edicektim deeee eeee ne çabuk vazgeçti pislikkkkk

Seviyormuşsa neden bu haldesiniz? Bunlar sen kendini suçlu hisset diye yapılan taktikler. Zeytinyağı gibi üste çıkmak işte. Bir daha ona mesaj atma. Sen attıkça onunda totosu kalkıyor işte. Kitap oku, spor yap, bir kursa yazıl, ben fotoğrafçılık kursuna yazıldım mesela bana ilaç gibi geldi. Hem farklı insanlarla tanışırsın. Bırakın şu adamların bir taraflarını kaldırmayı noluur yaa.

Seviyormuşsa neden bu haldesiniz? Bunlar sen kendini suçlu hisset diye yapılan taktikler. Zeytinyağı gibi üste çıkmak işte. Bir daha ona mesaj atma. Sen attıkça onunda totosu kalkıyor işte. Kitap oku, spor yap, bir kursa yazıl, ben fotoğrafçılık kursuna yazıldım mesela bana ilaç gibi geldi. Hem farklı insanlarla tanışırsın. Bırakın şu adamların bir taraflarını kaldırmayı noluur yaa.
kesinliklee çok haklısın

ne güzel diyorsun.
KÜREKLE AĞZININ ORTASINA VURUP YAMULTASIM VAR..hah iste aynen öyle yap :) hiç birşeyin kalmaz :)

selamın kavlen min rabbirrahim.yuhhh.edicektim mi seviyorum ama istemiyorum mu.çok gördüm ama çelişkiye düşen öküzü de ilk defa görüyorum.ya sabır ya selamet.ti allaaam yaa

bende nişanlımdan ayrıldığımda gidip kursa yazıldım sayesinde çok nefis pastalar yapıyorum.Haftasonlarıda lösev de gönüllü olarak çalışıodum arada bir o da iyi geliodu.Sosyalleşmeye çalış hem sen kafanı dağıtırsın hem o gördükçe delirir

bende nişanlımdan ayrıldığımda gidip kursa yazıldım sayesinde çok nefis pastalar yapıyorum.Haftasonlarıda lösev de gönüllü olarak çalışıodum arada bir o da iyi geliodu.Sosyalleşmeye çalış hem sen kafanı dağıtırsın hem o gördükçe delirir
bende dün buradaki arkadaşların önerisi ile elişi yapmaya başladım biraz rahatladım gibi sanırım bende onun sayesinde harika yelekler öreceğim ama o ne yapacak bilmiyorıum

bende dün buradaki arkadaşların önerisi ile elişi yapmaya başladım biraz rahatladım gibi sanırım bende onun sayesinde harika yelekler öreceğim ama o ne yapacak bilmiyorıum

boşver onu ne yaparsa yapsın.anlayabiliyorum seni ilk zamanlar böyle düşünmek zor ama sonrasında sende diyeceksin bak gör:)

X