Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gaz olayı bizde ana sorun resmen her beslenmeden sonra kıvranıyor ondan korkuyorum en çokCanım biz yaklaşık iki aydır kullanıyoruz oğlumda gerçekten çok iyi geldi özellikle gaz olayında çok rahat ettik diyebilirim o kadar rahatladı ki geceleri bile fark etti.
Aynı durumdaydık valla ilk mama hiç uymamıştı kabızlık gaz şişkinlik hepsi vardı evolvia ile düzeldi kakası da daha düzenli oldu hiç kabızlık yapmadıGaz olayı bizde ana sorun resmen her beslenmeden sonra kıvranıyor ondan korkuyorum en çok
Kilo konusu bizde de sıkıntı biraz geriden geliyor hep belki iyi gelir gerçekten zaten biraz da ondan mama önerisi yaptı doktorumuzBiz de uzun zamandır evolvia kullanıyoruz kızımın kilosu yavaş gidiyordu ama bu mamayla toparladı gibi geldi bana doktorumuz da memnun kaldı gelişimine
Bence denemeye değer çünkü biz de kilo için ekstra doktora danışmıştık çok şükür düzelmeye başladıKilo konusu bizde de sıkıntı biraz geriden geliyor hep belki iyi gelir gerçekten zaten biraz da ondan mama önerisi yaptı doktorumuz
evet ya ben özellikle gaz yapmamasına şaşırmıştım hani mamada en çok korkulan şey o olur ama evolviada yok denecek kadar azBizde mama değiştirince kabız olmuştu evolvia’da kabızlık hiç yaşamadık sindirimi hafif belli yani
Yok canım hiç zor olmadı bizde direkt geçti hiç huzursuzluk yapmadıBu arada bir şey alışma süreci zor mu mama geçişlerinde sıkıntı oluyor malum bazen
Rica ederiz canım mutlaka deneyip dönüş yap olur mu hepimiz süreci merak ederizYa çok teşekkür ederim herkese o kadar kararsızdım ki yorumlarınız beni aşırı rahatlattı bugün çıkıp alacağım büyük ihtimalle